Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Informaţia din SUA de la agențiile de spionaj. OZN doborât în Siberia de artileria rusă. Video ținut secret de ruși

in Curiozitati/Stiinta de

Specialiştii serviciilor americane şi occidentale consideră fotografia „cel mai şocant portret al unei revanşe a extratereştrilor”.

Organizaţii non-guvernamentale studiază contactele cu civilizaţiile extraterestre din relatările unor foşti ofiţeri sovietici ce şi-au desfăşurat activitatea în apărarea antiaeriană (ΠBO) a fostei URSS. Sunt date certe şi dovezi referitoare la doborârea de către antiaeriana sovietică a unui OZN în Siberia în cursul anului 1987.

Informaţia provine din SUA de la agențiile de spionaj, care au avut acces la zeci de documente secrete sovietice, dezvăluite după demolarea KGB-ului în 1991 de către Mihail Gorbaciov. Documentele care se referă la acest incident conţin fotografii şi mărturiile unor soldaţi care au supravieţuit „ripostei extratereştrilor”.

Extratereştrii care ar fi supravieţuit doborârii OZN-ului au „pietrificat” un număr de 23 de militari sovietici. Una dintre fotografii înfăţişează locul unde s-a prăbuşit vehiculul extraterestru şi  unde sunt militarii pietrificaţi în poziţiile în care au fost surprinşi de rafalele aşa-ziselor „gloanţe” de „energie pură”.

Specialiştii serviciilor americane şi occidentale consideră fotografia „cel mai şocant portret al unei revanşe a extratereştrilor”. Ei spun că şi numai acest document fotografic ne dezvăluie intenţiile şi puterea de care dispun ipoteticii extratereştri, reprezentând mult mai mult şi mai sugestiv decât tot ce s-a scris până în prezent despre OZN-uri.

Deşi OZN-uri au mai fost identificate şi numeroşi extratereştri au fost semnalaţi ceea ce vine în sprijinul unor observaţii, în diferite regiuni ale lumii, se consideră că acesta este primul caz de „conflict armat” între două civilizaţii.

Dacă aceste documente din arhiva KGB se vor dovedi reale, situaţia poate fi critică pentru Terra şi pământeni.

Oaspeții „nepoftiți”…
Potrivit documentelor KGB, soldaţii sovietici, făceau parte dintr-un Regiment de rachete antiaeriene de tip KUB (rachete antiaeriene/rachete tip sol-aer) aflaţi la manevre în Siberia, unde experimentau noi procedee de combatere a inamicului aerian, au identificat o aeronavă ciudată ce zbura la mică altitudine în apropierea poziţiei unităţii sovietice de rachete antiaeriene.

Era în dimineaţa zilei de 13 octombrie 1987,la ora 08.35. Nerăspunzând la semnalul de recunoaştere, aeronava a fost catalogată ca fiind o aeronavă inamică şi  asupra OZN-ului s-a executatfoc cu rachete antiaeriene (sol-aer). Localizată prin mijloace de radiolocaţie (radar) şi lovită în plin de două din cele trei rachete lansate, aeronava extraterestră s-a prăbuşit în apropierea poziţiilor unităţii care a lansat rachetele. OZN-ul lovit s-a izbit de pământ, făcând în locul respectiv un crater. La locul impactului a fost trimisă o echipă de cercetare şi salvare.

Deşi patrula de cercetare trimisă în recunoaştere cu un transportor blindat a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de nava doborâtă, ea a observat cum din navă au ieşit cinci fiinţe cu aspect humanoid, subţiri, cu cap mare, ochi negri, imenşi şi având „nasuri segmentate”.

O teleportare … ciudată!
Militarii care au supravieţuit incidentului au declarat că extratereştrii au ieşit întregi din epava navei, s-au adunat repede, apoi s-au contopit într-o singură entitate sferică.

Este dificil de precizat ce s-a întâmplat ulterior, dar militarii spun că sfera nou-creată a scos sunete ascuţite şi ciudate (de tipul ultrasunete-lor), transformându-se într-un fel de sferă de lumină albă, strălucitoare, care apoi s-a dublat în dimensiune şi a explodat în ceea ce martorii au descris ca o „deflagraţie orbitoare”.

Investigatorii sovieticii nu au reuşit să stabilească de ce şi cum s-au desfăşurat evenimentele în amănunt. Dar, când incidentul s-a sfârşit şi extratereştrii au dispărut, 23 dintre soldaţii care asistaseră de aproape la incident  erau „pietrificaţi”, corpurile lor devenind deosebit de rigide, „ca de piatră”, şi fără viaţă.

Un portret robot…
Numai doi militari, aflaţi în spatele transportorului blindat, au supravieţuit atacului OZN-ului. Cei doi prezentau zgârieturi mari pe cap, inclusiv piele jupuită, deşi purtau căciuli şi mantale. Ei erau profund miraţi şi şocaţi că explozia de lumină nu i-a afectat şi pe ei. Din documente reiese că de la cei doi supravieţuitori nu au putut fi obţinute alte detalii.

Rămăşiţele navei prăbuşite şi militarii pietrificaţi au fost transportaţi la un laborator secret lângă Moscova, destinat cercetării fenomenului OZN. Analiza epavei a relevat că aceasta nu avea nici un fel de sistem de propulsie şi control identificabil conform normelor tehnologiei terestre. Citește continuarea aici 

Ultimile din

Mergi la SUS