Înainte ca Luiza să se urce în maşina lui Gheorghe Dincă, o femeie ar fi urmărit-o! Totul a fost surprins de camerele de supraveghere. Acum, familia Luizei cere de urgenţă audierea ei! Nimeni nu a întrebat-o nimic până în acest moment! IMAGINI NEMAIVĂZUTE!

in Diverse de

Un nou mister cutremură cazul Caracal. O femeie îmbrăcată în roşu apare pe ultimele imagini cu Luiza, surprinse de camerele de supraveghere din zonă, chiar înainte ca tânăra să se urce în maşina lui Gheorghe Dincă. Familia Luizei cere audierea acesteia!

Noi detalii apar în cazul Luizei, tânăra dispărută fără urmă după ce s-a urcat la ocazie, în maşina lui Gheorghe Dincă. Deşi inculpatul a mărturisit la începutul anchetei că a ucis-o atât pe ea, cât şi pe Alexandra Măceşanu, familiile celor două cred că fetele sunt în viaţă şi că au fost victimele unei reţele de trafic de persoane.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din ziua dispariţiei tinerei apare o femeie îmbrăcată în roşu care în mod evident, o observă pe Luiza.

Apoi, la câţiva metri distanţă, se presupune că fata a urcat în maşina lui Gheorghe Dincă. Dat fiind acest aspect, familia Luizei crede că această femeie îmbrăcată în roşu ar putea şti mai multe şi le cer anchetatorilor audierea ei.

„Rog în regim de urgență, vreau să văd cine e femeia, cred că are legătură cu Dincă. Cer autorităților să fie identificată acea femeie. Eu am cerut și domnului procuror Vasilescu, dânsul mi-a spus că nu poate, că e o femeie oarecare. Trebuie să o căutăm pe această doamnă. Mie mi se pare dubios și că femeia aia i-a dat un pont lui Dincă”, a precizat mama Luizei Melencu, potrivit Antena3.

Deşi imaginile se află în posesia oamenilor legii de mai mult timp, până în acest moment nu a fost audiată.

Gheorghe Dincă ar fi recunoscut că „ducea femei la muncă”, în Italia
Potrivit informaţiilor obţinute pe surse de România TV, când percheziţiile erau în toi la locuinţa sa, Gheorghe Dincă ar fi stat de vorbă cu anchetatorii şi, însoţit de un psiholog, ar fi spus că nu este implicat într-o reţea de trafic de persoane.

Gheorghe Dincă ar fi recunoscut că, în trecut, a dus mai mulţi muncitori în Italia, contra unei sume de bani: 500 de euro! Acolo, cunoştinţele lui Dincă le găseau muncitorilor locuri de muncă, moment în care inculpatul îşi primea partea de bani.

VIDEO AICI.