Abia a născut cel de-al şaselea copil, dar nu spune “Nu” unei alte sarcini! Anca Serea, o mamă eroină

in Monden de

În urmă cu puţin timp, Anca Serea a adus pe lume cel de-al şaselea copil. Micuţa Leah a adus multă bucurie în familia vedetei şi a lui Adi Sînă. Deşi abia a devenit din nou mămică, Anca Serea nu ar spune “Nu” unei alte sarcini. Este, într-adevăr, o mamă eroină!

Ajunsă la 38 de ani, Anca Serea are şase copii: David (17 ani) și Sara (10 ani), rod al căsătoriei Ancăi cu regretatul Filip Poplingher, și Noah (6 ani), Ava (5 ani) și Moise (3 ani), care s-au născut după ce Anca Serea și-a refăcut viața alături de artistul Adrian Sînă, fondatorul formației Akcent. În luna august a acestui an, a venit pe lume şi Leah.

Anca Serea este una dintre vedetele care ţine legătura cu admiratorii pe reţelele de socializare, în fiecare zi! Deseori, răspunde la întrebările acestora. Asa s-a întâmplat şi acum, când, întrebată dacă mai vrea un copil, Anca Serea a oferit un răspuns uimitor.

Vedeta spune că este prea devreme să se gândeasca la cel de-al şaptelea copil, dar nu ar spune “Nu” unei alte sarcini, dacă primeşte acest dar de la Dumnezeu.

“Este prea devreme să mă gândesc la acest lucru:)! Dar… de ce nu?”, a răspuns Anca Serea pe Instagram.

Anca Serea, probleme după naștere
La cel de-al şaselea copil, a fost prima dată când Anca Serea a născut prin cezariană. După operaţie, soţia lui Adi Sînă a trecut prin momente ceva mai dificile. Vedeta şi-ar fi dorit să o aducă pe lume tot pe cale naturală şi pe Leah, dar a fost obligată de situaţie să o aducă pe lume pe Leah prin cezariană.

De asemenea, vedeta le-a sfătuit pe admiratoarele sale care urmează să nască să aleagă naşterea naturală pentru că, a adăugat ea, recuperarea este mult mai uşoară.