Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Iată 3 metode prin care poți crea mai mult spațiu într-o garsonieră!

in Diverse de

Spațiul este important pentru orice persoană, mai ales atunci când vine vorba despre locuință, locul în care îți petreci majoritatea timpului. Dacă locuiești într-o garsonieră în care ai înghesuit o mulțime de lucruri care o încarcă, vei observa că și productivitatea ta scade, iar starea de spirit nu este una pozitivă. 

Cea mai bună variantă este să nu exagerezi niciodată atunci când vine vorba despre mobilier și despre obiectele decorative, care, achiziționate fără sens, ocupă loc degeaba și strică imaginea de ansamblu.

Iată cum poți să faci o garsonieră să pară mai mare: 

 

  • Alege un birou pe colț sau unul pliabil

 

Dacă ești o persoană care are nevoie de un birou, însă îți dorești ca acesta să nu ocupe prea mult spațiu, atunci cea mai bună variantă este să optezi pentru unul pe colț. Acesta este practic și poate integrat cu ușurință în orice design. 

De asemenea, mai există și posibilitatea de a achiziționa un birou pliabil. Un astfel de model este și mai practic, pentru că, atunci când nu îl folosești, poate fi folosit drept comodă. În felul acesta, creezi senzația de mai mult spațiu și obții și un design modern. 

 

  • Optează pentru un suport de televizor

 

Dacă îți dorești să ai mai mult spațiu, dar, totuși, ai vrea să ai și un televizor mai mare, care poate ocupa destul de mult loc, mai ales dacă alegi să îl pui pe o comodă, atunci o opțiune extraordinar de utilă ar fi să renunți la această piesă de mobilier și să montezi un suport de perete pentru TV. În felul acesta, nu ocupă nici loc și este și poziționat exact acolo unde îți dorești tu. Asigură-te că iei unul care să fie potrivit pentru televizorul tău. 

 

  • Economisește spațiu cu o canapea

 

Atunci când vine vorba despre garsoniere, cea mai bună variantă pentru a avea mai mult spațiu la dispoziție este alegerea unei canapele în detrimentul patului. Acesta din urmă va ocupa inevitabil mai mult loc și va da senzația de încăpere aglomerată și închisă. 

Dacă vrei să ai mai mult loc, în care să depozitezi alte lucruri pe care ți le dorești sau, pur și simplu, să ai spațiu de manevră, atunci ai nevoie de o canapea mai mică sau de un colțar. Există o mulțime de variante dintre care poți alege, așadar descoperă modelele aici, notează dimensiunile garsonierei și alege unul care să se integreze perfect în aceasta.

Atunci când te pregătești să mobilezi o garsonieră, sunt multe lucruri pe care trebuie să le iei în considerare. În primul rând, trebuie să te gândești cum așezi mobila, în așa fel încât să ai cât mai mult spațiu la dispoziție și locuința să nu fie foarte aglomerată. O astfel de încăpere îți dă senzația de sufocare, așa că ai grijă cum alegi să aranjezi lucrurile astfel încât locul să arate cât mai bine și să fie aerisit. Dacă urmezi câțiva pași simpli, vei avea o casă perfect amenajată, ideală pentru a-ți petrece timpul.


Ultimile din

Mergi la SUS