Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

I se apropie sfarsitul. A turnat-o pe Firea la DNA: „Am predat inregistrarile, Gabriela Firea va ajunge acolo unde merita”

in Politic de

Jurnalistul Catalin Tolontan anunta ca fostul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a depus la DNA inregistrari in care i se cereau bani din partea unor „mesageri ai primaritei”. ”Da, inregistrarile au fost predate la DNA!”, a confirmat Secureanu.

Gazeta Sporturilor a descoperit in dosarul lui Secureanu referiri la inregistrari depuse de „Vrabi”, iubita fostului manager de la Spitalul Malaxa, care a declarat ca „Am predat la DNA in integralitate documentatie audio-video cu privire la Gabi Firea si altii”, informeaza tolo.ro.

Ziarul a discutat la Curtea de Apel cu Florin Secureanu, acesta spunand ca „da, inregistrarile au fost predate la DNA” si ca „au fost mai multi mesageri ai primaritei care mi-au cerut bani”.

„Se aude tare, clar si cu dictie. Se aude cum cer. Pentru campanie si pentru altele! Dar i-am refuzat. Pe toti! Oricum dumneavoastra n-o sa publicati, ca ati fost colegi cu Firea”, a declarat Secureanu.

Unul dintre cei nominalizati, Eduard Armeanu, omul lui Pandele, neaga ferm, iar primaria a transmis ca „Gabriela Firea nu are niciun amestec, nici macar tangential, in activitatea infractionala a numitului Secureanu Florin”. Eduard Armeanu este membru PSD Ilfov si apropiat de familia Pandele.

Intrebat daca l-a cautat cineva din partea primarului general, Secureanu a raspuns: „E adevarat, dar nu vreau sa vorbesc despre primar. Gabriela Firea va ajunge acolo unde merita. Nu vreau sa vorbesc despre asta pentru ca sunt dosare in curs de cercetare.”

Secureanu: ”Emisari ai primarului Firea mi-au cerut bani de campanii! Înregistrările sunt la DNA”Un document din…

Posted by Catalin Tolontan on 28 Septembrie 2017

Sursa: Aktual24.ro

Ultimile din

Mergi la SUS