Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Horoscop vechi românesc! Ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

in Diverse de

Te-ai obisnuit deja sa citesti horoscopul european si iti stii semnul zodiacal. Afla insa ca printre obiceiurile romanesti vechi de milenii se afla si un zodiac vechi, folcloric. Iata ce semn esti potrivit lui si ce spun credintele poporului nostru despre tine.

Luna lui Gerar (Ianuarie) Zodia Tapului

Cel ce va vedea pentru-ntaia data lumina zilei in aceasta luna friguroasa va fi dulce la vorba, dar lesne se va mania. Pe-al lui cuvant sa nu pui baza si nici sa nu te-ncrezi in juramantul sau. Va fi predispus la boli usoare si zgarcit cu banii.

Luna lui Faurar (Februarie) Zodia Udatorului

Frumosi la chip si buni povatuitori vor fi cei nascuti in aceasta zodie. Pe ei soarta ii va ferici cu mult noroc si sunt sanse mari sa primeasca o mostenire substantiala de la rude. Se vor casatori de tineri si vor gusta viata din plin dupa varsta de 30 de ani.

Luna lui Martisor (Martie) Zodia Pestilor

Nimeni nu-i mai aprig la manie decat cei nascuti in aceasta zodie. Vor fi mandri, indrazneti din cale-afara si aplecati spre invatatura si cunoastere. Chipul le va fi oval, iar buzele pline. Fetele din zodia Pestilor se vor certa rau cu primul barbat din viata lor si vor gasi adevarata dragoste in jurul varstei de 27 de ani.

Luna lui Prier (Aprilie) Zodia Berbecului

Bunatatea este calitatea de baza a celor din zodia Berbecului. Ei vor fi mai mereu nerabdatori si gata sa faca orice pentru a-si atinge scopurile. Vor jura cu multa usurinta pe numele lui Dumnezeu si prea putin le va pasa de consecinte.

Luna lui Florar (Mai) Zodia Taurului

Taurii sunt tare buni la gospodarie si au aptitudini antreprenoriale. Vor fi iubitori de jocuri si muzica, buni la suflet si indrazneti. Vor sorbi invataturile adanci si vor fi deschisi la minte. Isi vor gasi prieteni buni printre cei cu sufletul curat. Spre anii batranetii, vor cunoaste adevarata credinta in Dumnezeu.

Luna lui Ciresar (Iunie) Zodia Gemenilor

Gemenii, se stie, sunt firi nestatornice care se incanta cu multe lucruri, dar raman cu putine. Vor fi iubitori de invatatura si de aceea se vor pricepe la multe domenii. Cei nascuti in aceasta zodie stiu glume cu caru’ si sunt cei mai buni parteneri de calatorie, stiind sa alunge plictiseala la drum lung.

Luna lui Cuptor (Iulie) Zodia Cancerului

Cel ce va purta semnul acestei zodii va fi intelept, timid si scump la vorba. Bolile nu-l vor ocoli si se prea poate ca viata sa-i aduca cicatrici pe corp. Iute se va mania si greu va uita supararile facute cu altii. Va face multe fapte bune si va iubi cu patima.

Citeste mai mult pe perfecte.ro

Ultimile din

Mergi la SUS