Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

HAOS la Compania de Drumuri și Autostrăzi. CLASIC ROMÂNESC: „Au rămas FĂRĂ SARE!” cu toate avertizările meteo de cod portocaliu

in ExtraNews de

În plin viscol, CNADR nu dispune de suficiente rezerve de sare, deși avertizările meteo de cod portocaliu sunt în vigoare în continuare.

Cauzele problemei cu care se confruntă CNAIR sunt aprovizionarea deficitară și grevele minerilor din minele de sare. Purtătorul de cuvânt al CNADR, Alin Şerbănescu, a intervenit telefonic, spunând că este suficientă sare pentru a interveni în următoarele 20 de zile, stocul la nivelul întregii ţări fiind de 45 de mii de tone.

„Din datele noastre, avem la acest moment la nivelul întregii ţări 45 de mii de tone de sare în stoc. Practic, la un maximum de 2 mii de tone de sare pe regională, ne-ar ajunge aproximativ 20 de zile această sare. Nu suntem în situaţie de avarie. Să spunem că prin absurd ar fi un depozit care ar rămâne fără sare, am putea disloca imediat din alte depozite cantităţile necesare de sare. Deci, în acest moment nu este o problemă cu sarea”, a spus Alin Şerbănescu, potrivit Antena 3.


Ultimile din

Mergi la SUS