Gheorghe Dincă, despre Luiza Melencu. Declaraţiile oficiale ale inculpatului sunt cutremurătoare A spus ce a făcut, pas cu pas, după ce copila s-a urcat în maşina lui! Monstrul din Caracal a declarat că a invitat-o la o cafea în casa groazei, iar ea, susţine el, a acceptat

in ExtraNews
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

În plin scandal în cazul Caracal, au ieşit la iveală şi declaraţiile oficiale ale inculpatul, pe care le-a dat pe 28 iulie 2019, în faţa procurorului Liviu Vasilescu. Detaliile sunt de-a dreptul cutremurătoare.

În cazul Luizei Melencu, Gheorghe Dincă a spus că nu o cunoştea pe fată înainte să o răpească. A luat-o din zona intersecţiei străzii Craiova cu strada Piaţa Victoriei şi a precizat că fata voia să meargă spre Dioşti.

“Am avut un incident similar cu o fată pe nume Melencu Luiza Mihaela, pe care o recunosc din fotografia de profil de pe pagina de Facebook”, a spus Gheorghe Dincă după ce i s-a arătat poza Luizei Melencu şi după ce a mărturisit ce i-ar fi făcut Alexandra Măceşanu.

Gheorghe Dincă a declarat în faţa procurorului Liviu Vasilescu că, după ce Luiza Melencu s-a urcat în maşină, a stat de vorbă cu ea, iar fata i-a spus că fusese să scoată bani de la bancomat, dar că nu a reuşit.

“Că îi trimite bani mama ei, care lucrează în străinătate şi că face liceul la Craiova. Eu am crezut că fata e prostituată”, a spus Dincă. Apoi, inculpatul a precizat că i-a oferit 50 de lei pe care nu i-a luat, dar a acceptat să meargă de bunăvoie cu el acasă, după ce i-a propus să bea o cafea împreună.

Ajunşi în casa lui, Dincă a mărturisit că, la un moment dat, după o ceartă, a lovit-o, iar “fata a căzut jos între pat şi perete, cu capul către noptieră şi s-a lovit puternic cu capul de ciment”.

Apoi, susţine el, a început să o resusciteze până şi-a dat seama că e moartă şi a folosit pentru partea de sus 3-4 saci cărora le-a tăiat fundul pentru că nu intra întreg corpul şi 3-4 saci pentru partea de jos. “Precizez că rucsacul fetei a rămas în maşină”, a mai spus Gheorghe Dincă, potrivit Antena3.

“Am plecat noaptea pe ruta ocolitoare spre Corabia, am trecut pe lângă Comana, am mers spre Rotunda şi am ajuns la Vişina în apropiere de Corabia. Nu găseam un stufăriş în care să o arunc şi atunci m-am hotărât să o arunc în Dunăre, în apropiere de Corabia (…) M-am uitat să văd cum cadavrul se duce la fundul apei”, a declarat Dincă în faţa procurorului Vasilescu, pe 28 iulie 2019.

Gheorghe Dincă a mai afirmat în cadrul aceleaşi audieri că a găsit în rucsacul Luizei 120 de lei şi bilete cu numerele de telefon ale tatălui şi bunicului. Atunci, l-a sunat pe bunic de pe un telefon cumpărat din târg şi a “abandonat telefoanele”. La final, după ce a povestit ce i-ar fi făcut Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu spune că regretă crimele, dar nu recunoaşte violul Alexandrei.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...