Desi au trecut aproape 6 ani de la pierderea mamei sale, Daniela Gyorfi nu își poate reveni nici astăzi! De nedescris ce a putut să facă vedeta pentru amintirea femeii pe care a iubit-o cel mai mult. Dumnezeule, ți se rupe sufletul! E implicata și fiica vedetei

in Monden
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Daniela Gyorfi a lansat o melodie foarte emoționantă, dedicată mamei sale. Vedeta și-a pierdut mama în urmă cu șase ani și rana din sufletul ei încă nu s-a vindecat, după cum reiese și din versurile melodiei care te va face să lăcrimezi.

Daniela Gyorfi a lansat o melodie emoționantă, dedicată mamei sale

”Nu înţeleg ce e cu mine/, Mamă, mă întorc doar la tine/Mă rănesc oamenii răi/ Găsesc alinare doar la ai mei/”, sunt câteva dintre versurile piesei „Mama”. În anul 2013, Daniela Gyorfi a pierdut-o pe mama sa, Anica. Aceasta suferea de cancer la plămâni, care produsese metastaze și la ficat. Mama Danieley Gyorfi suferea, de mai bine de 30 de ani, de o paralizie a picioarelor.

Daniela Gyorfi a spus povestea melodiei pe care mult timp a ținut-o numai pentru ea. O cânta de câte ori îi era dor de mama ei. Ceva s-a întâmplat și a făcut-o pe artistă să împartă melodia cu toată lumea. În videocliul melodiei apare și Maria, fiica vedetei.

”Mă gândeam la mama, pentru că sunt momente când nu mai pot de dorul ei și o cântam în mașină, o fredonam mai mult. Piesa era compusă încă de acum patru ani, dar nu am mers niciodată în studio să o înregistrez, o țineam mai mult pentru mine… Eram cu Maria, cu fiica mea și a lui George, iar când a auzit-o, a început să plângă…

Atunci mi-am dat seama că trebuie neapărat să o scot pe piață, că este o melodie în care, într-un fel sau altul, ne regăsim cu toții. Este compusă cu suflet, este ceea ce simt eu față de mama mea. Iar Mariei îi place și mi-a spus că simte și ea emoția versurilor, că mama e chiar așa cum cânt eu”, a declarat Daniela Gyorfi pentru wowbiz.ro.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...