Desertul perfect pentru o zi în care dorești să prepari rapid ceva dulce, cremos, crocant, parfumat și, cel mai important lucru, pe gustul întregii
Timpi de preparare
Timp de preparare: 15 min
Ingrediente
Pentru tort
420 g biscuiți graham cu scorțișoară; 110 g budincă de vanilie; 590 ml lapte; 340 ml frișcă lichidă bătută
6 banane proaspete tpiate în felii subțiri
Pentru glazură
220 g zahăr pudră; 60 ml lapte; 2 lingurițe scorțișoară
Preparare
Într-un bol mediu combină budinca instant cu laptele. Bate-le împreună până se îngroașă și omogenizează. Lasă compoziția să stea circa 5 minute. Adaugă și frișca, amestecă bine și dă deoparte. Pe fundul unei tăvi pune un strat de biscuiți. Sigur va fi nevoie să rupi câțiva ca să încapă cum trebuie, nu-ți face griji dacă se suprapun. Toarnă jumătate din crema de budincă peste biscuiți și pune și jumătate din cantitatea de banane feliate.