Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Polițista din Huși care menționa într-o postare pe Facebook că “nimic nu mă enervează mai mult decât pulifricii ăstia care fac afirmația că îmi plătesc mie salariul”, va fi anchetată de PJ Vaslui

in ExtraNews de

După ce polițista Maria Chetran i-a insultat într-un mod incalificabil pe cetățenii plătitori de taxe, pe pagina sa de Facebook , PJ Vaslui a anunțat vineri demararea unei anchete.
Iată ce mesaj jignitor a postat polițista din municipiul Huși pe pagina sa de socializare: “Din tot scandalul ăsta cu Poliția Română, nimic nu mă enervează mai mult decât pulifricii ăștia care fac afirmația că îmi plătesc mie salariul. Că e unul prost acolo sus, nu înseamnă că sunt toți. Să faci afirmația că-mi plătești mie salariul, tu.. contribuabilul cinstit, deja îți arată gradul de IQ. Sub 30, ca Veorica. Și dacă tot am în listă pulifrici din ăștia care îmi plătesc mie salariul, de ce plm (pacea liniștii mele) nu ieșiți voi cu capul sus din lista mea de Facebook, ca să nu mă cobor eu sub nivelul de IQ 30 al Veoricăi și să vă și nominalizez? Respect!!! #mândrăcăsuntpolițistă”.

Silvia Manta, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Vaslui, a declarat:
“Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean a dispus verificări cu privire la mesajul postat de colega noastră pe o rețea de socializare. Nu putem tolera un astfel de limbaj și comportament din partea unui polițist care își desfășoară activitatea profesională în interesul și în sprijinul comunității”.
Polițista și-a închis contul de pe rețeaua de socializare după ce i s-a distribuit postarea și a nemulțumit mediul online.
(Foto: Click)


Ultimile din

Mergi la SUS