Gabriela Cristea si-a iertat tatal! Certurile pe care vedeta TV le-a purtat ani buni cu proprii parinti. A refuzat sa mearga chiar si la inmormantarea propriei mame.

in Monden de

Gabriela Cristea este prezenta de ani buni pe micul ecran, insa putini sunt oamenii care au cunoscut amanunte din viata ei.

Gabriela Cristea este prezenta de ani buni pe micul ecran, insa putini sunt oamenii care au cunoscut amanunte din viata ei, din perioada in care nu aparea pe sticla.

Despre razboiul pe care vedeta TV l-a purtat ani buni cu proprii parinti se cunosc la fel de putine amanunte. Si nu mica a fost uimirea atunci cand Gabi Cristea a refuzat sa mearga chiar si la inmormantarea propriei mame.

Vedeta a stat de vorba cu prietena ei Adriana Bahmuteanu, intr-un interviu care a facut putina lumina in jurul acestor secrete de familie.

„In copilarie totul a fost ok. Am ales sa fac balet si am fost inteleasa. Ulterior, lucrurile nu au mai stat la fel. Eu nu prea am fost genul de persoana pe care sa o poti controla si tocmai de aceea relatiile nu sunt tocmai cordiale.

Nu poti sa ii ceri unui om sa faca un lucru pe care nu si-l doreste. Pur si simplu, eu am iesit din mentalitatea „Imi fac un copil ca sa am o cana de apa la batranete”. Nu, faci un copil ca sa dai o noua viata. Daca o sa vrea fiica-mea sa imi dea o cana de apa la batranete, daca nu…eu nu o sa ma supar absolut deloc.
Mi s-a impus sa fac lucrurile altfel decat le vedeam eu.

Parintii mei nu erau mandri de mine cand am inceput sa lucrez in televiziune. Era mentalitatea aia ca fetele care apar la TV sunt usoare. Probabil ca si-ar fi dorit sa fiu balerina, nu intelegeau de ce trebuia sa schimb, sa fac altceva.”, a povestit Gabriela Cristea.

Intrebata de ce nu a mers la inmormantarea mamei sale in anul 2010.

„A fost o presiune foarte mare pentru mine. E greu de explicat in cuvinte ce am avut eu, ce am simtit eu. Legatura dintre mine si respectul pe ca il port sau pe care le fac acum cand nu mai este, nu o sa le spun. Sunt mult prea intime.

Mi-a luat adio de la ea. Nu, nu am mers la spital.”, a mai spus ea, la fel de evaziv.

Vorbind acum din postura de mama, Gabi Cristea a dat de inteles cat de mult i-a lipsit afectiunea mamei sale.

„Eu o sa vreau sa am o relatie mult mai apropiata cu fiica mea.

Tatal meu nu si-a cunoscut nepoata. Nu doresc asta.

Sunt alte lucruri mai grave si pe care probabil nici nu le constientizeaza. Sunt impacata acum cu viata mea”.

Adriana Bahmuteanu i-a sugerat ca iertarea este cea care vindeca toare ranile: „Poate ca ai fi si mai impacata daca i-ai ierta pe cei care ti-au gresit”.

„Dar de ce crezi ca nu i-am iertat? Pana la urma, toate ranile se inchid. Raman cicatrici, dar asta nu inseamna ca nu poti sa mergi mai departe.

Nu am transmis nimanui asta, e o discutie intre mine si mine.”, a concluzionat prezentatoarea TV, potrivit wowbiz.ro