Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Antonia a fost operata de urgenta! Starea in care se afla artista acum

in Monden de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Antonia a fost operata de urgenta acum cateva zile, dar numai cei apropriati artistei cunosc motivul. Iubita lui Alex Velea si-a anuntat de curand fanii ca nu va putea sustine un concert din cauza problemelor medicale si a operatiei.

Operatia Antoniei a fost facuta in secret

Nimeni nu stie diagnosticul Antoniei, in afara de cei dragi, care i-au fost alaturi in cele mai grele momente. Opreatia a fost tinuta secret pana in acest moment. Vedeta a anuntat ca nu va putea sa sutina un concert, care era program peste doua zile intr-un club din Constanta.

“Regret ca nu ma pot intalni cu publicul de la Fratelli Constanta pe 31 ianuarie, asa cum era stabilit, insa operatia prin care am trecut de curand nu imi permite sa urc pe scena de data aceasta. Sper sa ne vedem curand!”, a transmis Antonia.

Mesajul a fost transmis de reprezentantii clubului in care urma sa cante artista. Concertul va fi reprogramat, iar Antonia va sta in repaos doua saptamani.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS