Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Fonduri minime program emigrare Canada Federala

in ExtraNews de

Dovada fondurilor minime pentru programul de emigrare Canada Federala Skilled Worker

Trebuie sa aratati că aveți suficienți bani pentru a va intretine pe dumneavoastra si pe familia dumneavoastra după ce ajungeti în Canada. Nu puteti imprumuta acesti bani de la o alta persoana. Trebuie sa utilizati acesti bani pentru a plati costurile de trai pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra (chiar dacă acestia nu vin cu dumneavoastra in Canada).

Cand aplicati pentru emigrare Canada va trebui sa faceti dovada fondurilor disponibile la biroul canadian de vize din țara de origine.

Suma de bani de care aveți nevoie este stabilita in functie de mărimea familiei dvs. Aceste sume sunt actualizate in fiecare an.

Numarul de membrii ai familiei Fonduri necesare (in Dolari Canada): 1 $12,164; 2 $15,143: 3 $18,617; 4 $22,603; 5 $25,636; 6 $28,913; 7 sau mai multi $32,191
Nu trebuie să demonstrati că aveți aceste fonduri în cazul în care: sa aveți o ofertă valabilă de muncă în Canada și lucrați în prezent sau sunteti autorizati să lucrati în Canada.
Câți bani ar trebui sa duc cu mine in Canada?

Este o idee buna sa va informati cât costă să trăiești în locul în care aveți de gând să va stabiliti în Canada. Aduceti cu dvs. cat mai multi bani cu putinta pentru va asigura ca va fi usor sa va gasiti un loc cat mai bun de locuit. Rețineți, totuși, că reglementările vamale canadiene vă solicită să declarati dacă aduceti mai mult de 10.000 $ în Canada.

Dacă nu declarati, puteți fi amendat sau inchis in închisoare. Aceste fonduri ar putea fi sub formă de: numerarș documente care arată titlul de proprietate sau de capital (cum ar fi actiuni, obligatiuni, obligatiuni, titluri de stat, etc) sau documente care să garanteze plata unei sume de bani, care sunt plătite pentru dvs. (cum ar fi „cecuri de călătorie, cecuri bancare sau ordine de plată).

Sursa: emigrarecanadaonline.ro


Ultimile din

Mergi la SUS