Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Florin Piersic, în lacrimi! Care este cel mai mare regret al actorului

in Monden de

Florin Piersic (81 ani) este un om vesel, cu simtul umorului, care umple orice incapere cu energia si talentul lui.

Foarte rar aluneca pe panta tristetii, cel mai des lacrimile curgandu-i cand vorbeste despre mama lui.

Exuberant, carismatic, simpatic si un orator fara pereche, protagonistul nostru ar putea sa inveseleasca oricand chiar si cel mai trist auditoriu.

Foarte putine lucruri il fac pe maestru sa cada prada melancoliei pentru cateva clipe.

Acesta lacrimeaza de fiecare data cand vorbeste despre mama sa, pe care a respectat-o si adorat-o, si despre sacrificiile pe care cea care i-a dat viata le-a facut ca sa il poata intretine dupa ce tatal lui a fost arestat.

“Mama a trebuit sa accepte drumul acelui destin chiar si atunci cand tatal meu, care a fost arestat politic in 1852, a fost tinut trei ani si jumatate la Jilava, la Bragadiru, in inchisorile comuniste.

A fost ingrozitor comunismul asta.

Cand a murit Stalin, multi au fost eliberati, printre ei a fost si tatal meu. Eu am asistat la toata suferinta mamei mele care, ca sa ma intretina la Cluj, la liceu –era de o bunatate cum rar a fost dat, stiu ca toate mamele sunt bune, dar EA era ca o sfanta- lucra la un razboi de tesut in casa.

Si o vedeam noaptea cateodata la 3, la 4, cand ma trezeam si simteam ca nu e langa mine, ma duceam in bucatarie spunandu-i: “Hai, mama, sa te culci”.

“Lasa, vin imediat”, spunea ea. Facea saluri, fulare pentru artistii de la opera ca sa castige niste bani, sa ma poata intretine.

Imi pare rau ca nu am apucat sa-i ofer viata frumoasa pe care o merita”, declara maestrul pentru vipmagazin.md, in urma cu ceva timp.

Florin Piersic nu a fost la inmormantarea Stelei Popescu si a primit cu mare tristete si vestea mortii Cristinei Stamate.

Marele actor a ajuns la venerabila varsta de 82 de ani.

Dupa ce Stela Popescu si Cristina Stamate s-au stins din viata, Florin Piersic a luat o decizie: se va odihni mai mult, va avea mai multa grija de el!

”Nu se poate să nu oboseşti, foarte sincer îţi spun, ar trebui să o cam răresc, cum spune vecinul meu, domnul Adrian, care mă duce la Timişoara.

Ar trebui să mai răresc aceste întâlniri, pentru că oboseala îşi spune cuvântul”, a spus Florin Piersic.

„Mă hrănesc cu aplauzele publicului, de-aia o înţeleg şi pe Stela şi am înţeles-o că nu putea renunţa niciodată la aceste frumoase întâlniri de dragoste”, a adaugat Florin Piersic.

Sursa

Ultimile din

Mergi la SUS