Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Femeia care are mereu grijă de Mihăiță Neșu! Nu a contat că fostul fotbalist e imobilizat într-un scaun cu rotile, este evident că ține la el!

in Monden de

Se pare că a răsărit soarele și în viața lui Mihăiță Neșu, fostul fotbalist imobilizat într-un scaun cu rotile. După dezamăgiri, multă durere, suferință și singurătate, în viața lui a apărut o femeie cu totul și cu totul deosebită. Maria, căci așa o cheamă, îi este aproape lui Mihai în orice situație, sprijinindu-l necondiționat.

În 2012, după 11 ani de căsnicie, fostul fotbalist de la Steaua a fost părăsit de soţia sa, acesta fiind paralizat. Atunci, Mihai Neşu a suferit o fractură la coloană, în urma căruia a rămas paralizat.

Accidentarea a avut loc în tipul antrenamentului cu echipa olandeză Utrecht. Verdictul medicilor: vertebră ruptă. Chiar dacă medicii nu au fost prea optimiști în privința vreunei însănătoșiri, Mihai a înființat o fundație care-i poartă numele și ale căror acțiuni caritabile sunt organizate de Maria Bacaran, directoarea executivă a organizației.

Recent, la Oradea,  a avut loc un bal al notărilor din oraș, la care cei 200 de invitați au donat diverse sume pentru ajutorarea celor aproximativ 60 de copii cu probleme neuromotorii tratați și sprijiniți de Centrul de recuperare și recreere Sfântul Nectarie, deținut de fostul fotbalist Mihai Nesu prin fundația sa. ”Este bucuria cea mai mare din viața mea, pot să zic. Acești copii sunt de fapt un exemplu pentru noi, unul foarte mare, fiindcă luptă extraordinar în fiecare zi. Iar pe mine mă ajută foarte mult când îi văd ce putere de luptă au, ce ambiție, ce bucurie, ce veselie au tot timpul. Ar trebui să luăm și noi exemplu de la ei și, când intampinăm greutăti, să le întampinăm și noi așa, cu zâmbetul pe buze, la fel că ei, iar atunci viețile noastre ar fi mult mai frumoase și mai fericite”, a declarat Neșu, însoțit de frumoasa Maria.

Ce face fosta soție

Fosta soție, pe nume tot Maria, a fost cea care a decis să divorţeze, cerând şi o parte din avere la partaj. În prezent, fosta soţie a fotbalistului a revenit la numele său de domnişoară, Gherman și a intrat în lumea afacerilor.

Aceasta se ocupă de afacerea pe care a pus-o pe picioare încă de acum câţiva ani: desenează modele de pantofi, pe care mai apoi le vinde unei fabrici din Oradea. Sursa: A1.ro

Ultimile din

Mergi la SUS