Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Suntem țara unde oamenii nu mai îndrăgesc munca!? Județul Vaslui are doar 40 de mii de persoane angajate și 90 de mii de șomeri!

in ExtraNews de

Este pur și simplu incredibil faptul că oamenii din România nu-și mai doresc un loc de muncă, iar lucrul fizic nu are cine să-l facă, deoarece mai multe persoane s-au obișnuit cu statul acasă.

Cei mai mulți dintre șomeri declară că statul acasă este mult mai convenabil, deoarece poți dormi și te odihni toată ziua, iar statul te ajută financiar.

Suma primită de la stat pentru ajutor social este destul de bună pentru aceste persoane, în timp ce proprietarii de magazine, terenuri agricole și fabrici spun că nu le ajung mâini de lucru.

Pe lângă această problemă, Guvernul României parcă refuză să se alarmeze din cauza migrației! Plecarea oamenilor din țară este în creștere și acest proces continuă!

Țara noastră începe să simtă un neajuns extrem de mare în ceea ce ține forța de muncă, deoarece majoritatea oamenilor apți de muncă sunt plecați peste hotare sau, pur și simplu, stau acasă!

În județul Vaslui, situația este una extrem de alarmantă! Aici se regăsesc doar 40 de mii de persoane angajate și un număr mai mult decât dublu, 90 de mii de oameni care primesc ajutor social.

Mihai Tudose declară că migrația este în descreștere anul acesta, față de anul trecut atunci când am avut o pierdere de mai mult de 200 de mii de persoane.

Ultimile din

Mergi la SUS