Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ești femeie, ești frumoasă, ești desăvârșită!

in Diverse de

Ești femeie, ești început și sfârșit, ești patimă și dor, ești înger al iubirii și regină între flori…

Dacă te vei întreba vreodată care este el mai frumos dar pe care ți l-a hărăzit Dumnezeu, e că te-a creat femeie. O femeie frumoasă, puternică, dulce ca un surâs de copil, senină ca o zi de vară și fermecătoare ca un basm străvechi.

Te-a făcut femeie pentru că știi ca nimeni alta să iubești până dincolo de infinit, să cazi, apoi să te ridici demnă ca și cum n-ai fi cazut niciodată.

Să semeni în jurul tău iubire, să dăruiești viață și să scrii cu litere mari în cartea continuității vieții.Bucură-te că ești femeie, că poți face din noapte zi, că în ochii tăi se clădesc și se prăbușesc palate. Bucură-te că la iarmarocul timpului tu ai primit cei mai mulți ani, din care nu încetezi să tot dăruiești făpturilor pe care le crești cu dragoste sub inima.Femeie

Simte-te femeie, oricând și oriunde! Îndrăznește să spulberi tiparele, să crezi în visurile tale și să le urci până dincolo de infinit, dacă tocmai acolo își vor găsi împlinirea.

Nu uita niciodată că ești deosebită, că ești unică sub soare, că nu există o altă ființă care să-ți semene, bucură-te că ești divină prin creația ta, iar frumusețea îți este nemuritoare.

În ochii tăi se nasc minunile lumii, în ei se zbenguie vitalitatea, în ei clocotesc lacrimi de dor și de tristețe și tot în lumina lor se țese fericirea. În brațele tale crește viața, pe picioarele tale se leagănă copilăria și în părul tău se cern toate anotimpurile vieții, lăsându-te căruntă, dar nicidecum mai puțin frumoasă.

Pe buzele tale aleargă cuvintele mângâietoare, pe ele râde gălăgios păcatul, contopindu-se într-un dans al nemuririi.

Trăiește fiecare zi frumos, pentru că tu meriți să fii contemplată și iubită la nesfârșit.

Urmează-ți nobila menire pe pământ, azi, mâine și în fiecare zi și bucură-te că există o zi în care soarele răsare doar pentru tine.

Cristina Morari

Ultimile din

Mergi la SUS