Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Viața nu ar trebui să fie numai muncă, probleme, boala și necazuri…

in Diverse de

Suntem întotdeauna plini de angajamente, într-un ritm frenetic aproape în fiecare zi încă de mici copii.

Trebuie să mergi la școală, să treci cu bine peste testele școlare, să mergi la cursuri importante, să poți să te angajezi, să ai un serviciu bine și să câștigi cât mai mult posibil. Am fost învățați că succesul în viață este ca tu să fii pe primul loc iar alții să asculte de tine. Deci, dacă o persoană atinge aceste obiective, este o persoană materialistă și deprimată? Deci, tot ceea ce contează este să faci bani așa este? Nu! Nu și dacă lipsește restul…Este adevărat că banii nu aduc fericirea, imaginați-vă cei care nu au…

Există anumiți oameni care sunt mult mai săraci, dar sunt mai fericiți decât cei bogați. Oare de ce? Totul depinde de prioritățile noastre! Dacă ne oprim și privim în urma noatră suntem ca hamsterii care aleargă mereu fără a ajunge la nicio destinație.

Viața nostră ar trebui să fie trăită pentru a obține necesarul, petrecând cea mai mare parte a timpului cu cei dragi, cu familiile nostre, cu prietenii, cultivând pasiunile pe care le avem și bucurându-ne de tot ceea ce avem, mult ..puțin, dar trebuie să trăim intens.

Omul ar trebui să fie în centrul atenției, dar actualul sistem ne pune marginealizează tot mai mult, iar calitatea vieții nostre este din ce în ce mai afectată….

Deci, bucurați-vă din plin de ceea ce aveți, mâine s-ar putea să fie prea târziu….

Ultimile din

Mergi la SUS