Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Este ştirea momentului în România! CUTREMUR în PSD! Lovitura devastatoare pentru Liviu Dragnea. „DEMISIA!”

in Politic de

Europarlamentarul Catalin Ivan a afirmat ca PSD ”nu este detinut prin actiuni la purtator”, facand referire la ultimele decizii ale liderului Liviu Dragnea, despre care sustine ca ar trebui reevaluat intr-un Congres extraordinar.

”Dintotdeauna, de cand PSD a fost la guvernare a asigurat o guvernare stabila, fara convulsii, cu rezultate economice foarte bune, asa cum o arata toate statisticile, nu o spun eu. De cand am preluat guvernarea, de sase luni de zile, PSD este intr-o continua aventura. (…) Este usor sa conduci un partid in opozitie, Liviu Dragnea poate a fost bun in opozitie, dar acum se vede ca nu poate conduce partidul la guvernare, ne incurcam de tot felul de sincope. Am ajuns sa ne luptam cu tot felul de forte oculte, in loc sa ne facem treaba”, a spus Catalin Ivan, la Antena 3.

”Eu cred ca lucrurile sunt foarte grave si nu mai putem astepta pana la Congresul ordinar care va avea loc la o data pe care Liviu Dragnea o va stabili, cand o va stabili. In ritmul in care merg lucrurile, aceste sase luni de zile au demonstrat ca PSD se afla intr-un mare pericol si eu cred ca doar un Congres extraordinar, o revenire la decizia membrilor PSD poate sa aduca PSD pe linia corecta. (…) E o situatie care afecteaza toti membrii de partid. Eu ma adresez tuturor membrilor de partid, nu unui grup anume. Eu cred ca modul acesta de a face politica, pe gasca, pe doi trei oameni cu care iei decizii, a adus PSD-ul aici unde se afla acum”, a declarat Catalin Ivan.

”Lucrurile trebuie rezolvate cat de repede se poate. Dragnea arata ca nu poate sa conduca PSD-ul la guvernare”, a mai spus Catalin Ivan.

Ultimile din

Mergi la SUS