Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Dragnea, amenințări DURE la adresa DNA: „De ce dracu’ intră peste noi? PSD e ca un urs, poate o să intrăm și noi peste ei”

in Politic de

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a catalogat DNA drept „dusmanul PSD” si a anuntat ca s-ar putea ca intr-o zi „sa intram si noi peste ei”. „De ce dracu intra peste noi si ne cheama peste tot, in alte zone si de ce nu sta fiecare institutie in matca ei si intra la noi in curte”, a suierat Dragnea.

Iata principalele declaratii legate de DNA facute de Dragnea, joi noapte, la Romania TV:

„Trebuie sa recunosc asta. Sunt foarte putini in partid, de fapt nu am auzit pe nimeni sa aiba alta parere. DNA e dusmanul PSD. (…)

Avem o atitudine foarte romaneasca, avem un program de guvernare care produce lucruri bune pentru romani. Se vorbea de acum cativa ani ca PSD sa se duca la 20% ca Romania sa fie o tara mai usor de controlat. In ultima perioada, 2016-2017, sunt nenumarate exemple de lideri PSD, care au fost atacati prin DNA. Sunt absolut convins ca povestile alea cu Brazilia si Tel Drum care au fost prezentate ca dezvaluiri in presa au plecat de la DNA…Sunt oameni chemati la DNA care mi-au spus mie ca sunt o tinta la DNA. (…)

Ce s-a mai discutat in partid, beneficiarul potential al acestui atac asupra PSD este presedintele Iohannis. Am banuiala ca presedintele se afla in spatele acest atac. La inceput eram sceptic, dar acum constat ca nu am argumente cu care sa-i contrazic. (…)

Am auzit si eu la un moment dat despre acest plan de distrugere a PSD, se vorbea si in presa despre o lista a liderilor PSD care urmau sa fie chemati, anchetati, dar haideti sa nu fim copii: se stie ca nu de ieri, de azi acest partid deranjeaza pentru ca are o atitudine foarte romaneasca. PSD-ul este un partid care coaguleaza sustinatori suficient de muti incat sa ramana in jurul procentului de 40%. Suntem singurul partid social-democrat din Europa care ramane in aceasta pondere.

Se vorbea acum cativa ani ca PSD-ul sa fie dus la 20%, pentru ca asa trebuie sa fie in Romania, partide de 20-25%. In ultimii ani au fost multi lideri PSD care au fost tarati, au fost umiliti, au fost anchetati, au fost atacati in presa cu informatii livrate de DNA. Sunt absolut convins ca DNA a livrat informatiile catre presa si nu invers. (…)

Sunt oameni chemati la DNA care sunt intrebati direct sa spuna despre PSD, despre oameni PSD, ori asta inseamna ca este o tinta stabilita asupra PSD. Dincolo de asta, aceasta tara nu se va insanatosi daca aceste practici nu inceteaza. Una este sa pleci de la o fapta si alta e sa stabilesti o tinta si apoi sa incepi sa pescuiesti doar, doar prinzi ceva. (…)

De ce dracu’ intra peste noi? Eu imi vad de treaba mea, sa conduc partidul, sa sustinem Guvernul, Parlamentul, sa adoptam masuri asteptate de romani, dar daca in fiecare zi se trage in mine cu prastia, cu pistolul nu o sa stam nemiscati. Ca PSD e ca un urs. Ursul se misca greu pana la un moment dat, dar nu mai e mult pana se urneste. Noi vrem sa ramanem in matca politica, de ce dracu intra peste noi si ne cheama peste tot, in alte zone si de ce nu sta fiecare institutie in matca ei si intra la noi in curte. Cum ar fi sa iesim si noi din matca noastra si sa intram peste ei? Daca e dragoste sa fie din amandoua partile ca daca e doar dintr-o parte, atunci e viol”, a declarat Liviu Dragnea, joi noapte, in cadrul unui interviu la Romania TV.

Ultimile din

Mergi la SUS