Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Dezvaluiri in premiera despre Kim Jong-un. Ce planuri ar avea liderul nord-coreean privind bombele nucleare

in Extern de

Fostul baschetbalist american Dennis Rodman face dezvaluiri neobisnuite despre amicul sau Kim Jong-un, pe care l-a vizitat de 6 ori.

Dennis Rodman, 55 de ani, il descrie pe liderul nord coreean ca fiind „un prieten pe viata” si sustine ca acesta i-a spus ca nu uraste America, ba chiar ii admira pe americani si ca nu are nicio intentie sa foloseasca arme nucleare.

„Atunci cand este inconjurat de alte persoane se comporta ca un om obisnuit. Glumeste si ii plac baschetul, tenisul de masa, muzica americana din anii ’80. Fac si karaoke”, a spus Rodman, intr-un interviu pentru revista DuJour, conform The Independent.

Acesta spune ca este foarte apropiat de Kim Jong-un si sustine ca este prima persoana care a avut permisiunea sa-i tina fetita in brate.

„Am fost alaturi de familia lui, i-am tinut fetita in brate. Nimeni nu i-a mai tinut copilul in brate inaintea mea. Am poze cu el si sotia lui”, a mai spus fostul sportiv.

Rodman a vizitat Coreea de Nord de 6 ori incepand cu anul 2013, iar cu ultima ocazie cei doi ar fi vorbit despre chestiuni politice. Astfel, spune el, Kim Jong-un vrea sa „rescrie tratatul de pace” cu Statele Unite si gazduieste bombe nucleare doar pentru protectie, insa nu are niciun plan sa le detoneze.

„Spune ca motivul pentru care are bombe nucleare este pentru ca americanii cred ca pot prelua controlul”, precizeaza Rodman. „Nu vreau sa bombardez pe nimeni, dar tinem arme nucleare pentru ca suntem o tara mica si este singura modalitate prin care ne putem apara”, i-ar fi spus liderul prietenului sau american.

Kim Jong-Un ar fi un mare fan al echipei de baschet Chicago Bulls, iar aceasta pasiune i-a imprietenit pe cei doi.

Mergi la SUS