Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

DELTA DUNĂRII POATE FI CEA MAI INSPIRATĂ DESTINATIE DE VACANȚĂ

in Diverse de

Poziționat armonios pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol, Complexul Gulliver Delta Resort 4 a fost amenajat astfel încât să respecte tradițiile vechilor pescari staroveri, începând cu bucatele tradiționale servite într-un décor de poveste și până la atmosfera tipic dobrogeană de la Petrecerea Lipovenească, întreținută de dansatori locali, în care poți participa opțional.

ACTIVITĂȚI INTERESANTE PENTRU FAMILIE ȘI COPII

Ideal pentru vacanțele relaxante în familie, complexul hotelier dispune de o grădina luxuriantă dotată cu balansoare, un loc de joacă pentru cei mici, pontoare de pescuit pentru cei pasionați, dar și o zonă amenajată pentru diverse activități recreative. Gulliver Delta Resort 4 este un excelent punct  de plecare spre descoperirea monumentelor naturii. Localitatea Murighiol este mărginită de un păienjeniș de canale și lacuri mozaicate ce îți dezvăluie peisaje unice, pe care le poți surprinde chiar și la apus, când natura îmbracă straie liliachii.

VIZITE ISTORICE ȘI CULTURALE ÎN DOBROGEA

Dacă ai înclinații cultural-religioase, poți alege o excursie opțională cu microbuzul spre monumentele istorice din Dobrogea. Descoperă cetățile medievale Enisala și Istria, Matrimoniul de la Niulițel sau mănăstirile Cocos, Saon si Celic-Dere (cunoscută pentru frumoasele mozaicuri interioare dar și pentru o icoană făcătoare de minuni care se curăță singură).

PĂTRUNDE ÎN TAINELE DELTEI DUNĂRII

Delta Dunării este o destinație a superlativelor, aici vei găsi cea mai mare comunitate mixtă de păsări de pe bătrânul continent, cea mai compactă suprafață de stufăriș de pe glob, dar și unicul loc din țară care adăpostește dune de nisip, cai sălbatici și liane grecești (Pădurea Letea). O plimbare cu barca pe lacurile dantelate cu nuferi și lotuși, o sesiune de birdwatching, relaxare pe plajele sălbatice de la Sulina și Sfântu Gheorghe sau un safari la Letea sunt doar câteva dintre activitățile de care te poți bucura în Delta Dunării.Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS