Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

„Deja Vu”, noua piesă a divei columbiene Shakira! A CUTREMURAT LUMEA MUZICII în 24 de ore! Zeci de milioane de vizualizări în timp record!

in Monden de

„Deja Vu”, noua piesă a divei columbiene Shakira, cântată în duet cu artistul american Prince Royce și însoțită de videoclipul în care cei doi dansează o „bachata” senzuală, a fost unul dintre cele mai vizualizate clipuri din acest sfârșit de săptămână.

Shakira și-a lansat oficial în weekend noul videoclip „Deja Vu”, alături de Prince Royce.

Fanii cântăreței columbiene așteptau cu mare nerăbdare clipul, nu doar pentru a o vedea pe artistă unduindu-și șoldurile în ritm de bachata, ci și datorită zvonurilor suscitate de o poză recentă care sugerează că ar fi însărcinată.

În videoclip, Shakira își arată din nou abilitatea de a-și mișca șoldurile cât mai senzual pe ritmul acestui dans.

Cum era de așteptat, videoclipul a fost unul dintre cele mai vizionate din acest sfârșit de săptămână. În doar 24 de ore, „Deja Vu” a primit peste 11 milioane de vizualizări.

Un hit care se adaugă celorlalte succese lansate de Shakira în ultimul an, precum „Chantaje” — în colaborare cu Maluma — care s-a poziționat timp de câteva luni pe primele locuri ale celor mai ascultate piese, notează La Vanguardia.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=98&v=XEvKn-QgAY0

Ultimile din

Mergi la SUS