Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

DECLARAȚII BOMBĂ! LOVITURĂ DURĂ pentru Cristian Boureanu! Șoferul fostului deputat: “S-a urcat lângă mine în față și când am plecat de pe loc…”

in Monden de

Lovitură pentru Cristian Boureanu! Mărturia șoferului care a condus mașina este în măsură să-l înfunde pe fond pe Cristian Boureanu.

Șoferul care a condus autoturismul în care se afla fostul deputat și iubita acestuia a declarat că Boureanu a devenit foarte agresiv și a început să țipe la polițiști.

„Boureanu era în stare vădită de ebrietate, s-a urcat în dreapta faţă, iar în spate s-a urcat prietena lui, femeia pe care am văzut-o în restaurant. Am condus autoturismul Audi cu geamul deschis, datorită stării de ebrietate a lui Boureanu, cred ca am mers cam un km şi am fost opriţi de poliţie. Am oprit regulamentar, m-am legitimat faţă de poliţişti care erau în număr de doi, am înmânat actele unui poliţist, iar Boureanu a devenit agresiv, a început să ţipe la poliţişti, le spunea să-mi dea drumul să plec. Când am plecat de pe loc, Boureanu a început să claxoneze în mod insistent şi a scos mâna pe geam arătând semne obscene către poliţişti”, este declarația șoferului lui Boureanu din dosarul cauzei.

De cealaltă parte, Cristian Boureanu regretă scandalul cu poliţia, care l-a trimis după gratii. În prima lui declaraţie, fostul deputat spune că episodul violent din stradă i-a distrus cariera. Şi susţine că a fost provocat. Nu-şi aminteşte să fi lovit un poliţist, dar recunoaşte că alcoolul i-a afectat memoria.

Sursa: Antena3.ro


Ultimile din

Mergi la SUS