Daniel Constantin, ministrul Mediului, a facut anunțul! Statul va oferi câte 10.000 de euro fiecărui român. Afla conditiile

in Politic
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Daniel Constantin, ministrul Mediului, a anunțat într-o conferință de presă că statul va oferi câte 10.000 de euro fiecărui român care aplică la Programul Rabla Plus.

Potrivit ministrului, dublarea sumei asigurate de Guvern pentru achiziţionarea unei maşini electrice va face ca programul să devină mult mai atractiv pentru cetățeni.

„Pentru Programul Rabla Plus anul trecut mi-aş fi dorit să fie mai multe maşini electrice care se vând persoanelor fizice sau juridice. Din păcate, s-au vândut doar 40 şi ceva de maşini. Anul acesta vom avea o sumă care să echivaleze cu o mie de maşini care să se vândă la nivel naţional, iar prima pentru fiecare cetăţean care va dori să acceseze această măsură se va dubla de la 5.000 de euro la 10.000 de euro. În felul acesta cred că putem să facem un program mult mai atractiv”, a transmis Daniel Constantin de la Sibiu.

În progrmaul de guvernare al PSD se arată că Guvernul va extinde programul pentru finanțarea stațiilor de alimentare a mașinilor electrice pentru ca de la 1 ianuarie 2020, pe teritoriul României, să fie funcționale cel putin 20.000 de puncte de alimentare instalate în rețea. Deocamdată ministrul Mediului nu a dat mai multe detalii despre acest proiect. Sursa: eskape.ro


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...