Cutia secretă a lui Gheorghe Dincă a fost deschisă! Ce s-a găsit înăuntru schimbă cursul anchetei

in ExtraNews de

Anchetatorii au gasit o cutie cu cercei in casa lui Gheorghe Dinca! Procurorii au facut o noua descoperire in casa groazei din Caracal! Locuinta lui Gheorghe Dinca este sigilata de ceva timp si pazita de politisti, deoarece ancheta s-a mutat la Bucuresti, insa in spatiul public au aparut acum noi informatii despre ultimele probe gasite de anchetatori.

Anchetatorii au gasit o cutie cu mai multe perechi de cercei in casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii care au scotocit fiecare colt din curtea lui Gheorghe Dinca au gasit o cutie pe care scria “Pietre”. Cutia se afla la parterul casei, in atelierul monstrului din Caracal, printre uneltele de tot felul pe care acesta le pastra acolo de ani de zile.

“In acea cutie erau cinci sau sase cercei, care pareau a fi din aur, si care erau pastrati de Gheorghe Dinca. Cerceii nu au fost recunoscuti de nimeni. Gheorghe Dinca ar fi spus la momentul respectiv ca ar fi ai sotiei sale”, a spus Berta Popescu, senior editor Antena 3.

Gheorghe Dinca, analizat de profilerul Politiei Romane

Zilele acestea, Gheorghe Dinca este analizat de singurul profiler al Politiei Romane. Ofiterul Dorin Dumitran, instruit la FBI, incearca sa patrunda in mintea criminalului de la Caracal si sa afle, in primul rand, care sunt celelate victime ale acestuia, in afara celor pe care le-a recunoscut deja, Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.

Profiler-ul Politiei Romane are misiunea de a face profilul psihologic al lui Gheorghe Dinca. El trebuie sa afle ce anume l-ar fi putut determina sa fie atat de violent, daca a mintit sau nu cand a vorbit despre ororile din casa lui din Caracal si daca a facut sau nu alte victime.

Se pare ca ofiterul Dorin Dumitran a fost alaturi de Gheorghe Dinca din prima zi de ancheta. A fost printre ceilalti anchetatori, insa nu a intervenit niciodata, nu a pus nicio intrebare, ci doar a stat si l-a observat pe Gheorghe Dinca, de la distanta. Totul pentru a intelege cine este Gheorghe Dinca si care sunt pasiunile sale ascunse.