A mers să petreacă, dar corpul lui Viorel Lis a cedat la mare. Prima reacţie a Oanei Lis. Ce face în aceste momente

in Monden de

Avem vești noi despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Fostul edil al Capitalei nu a mai fost văzut recent la tv, iar fanii săi voiau să știe ce se întâmplă cu soțul Oanei Lis. Noi am aflat totul și vă povestim în cele ce urmează noutățile din viața sa.

Viorel Lis a petrecut momente de neuitat la mare, alături de soția lui
Oana Lis a vorbit, în exclusivitate pentru Spynews, și a povestit cum a fost această vară pentru soțul ei. Din păcate nu toate zilele au fost așa cum ar fi trebuit, asta pentru că problemele de sănătate și-au spus cuvântul. Chiar și așa, Viorel Lis este optimist, este puternic și se bucură de orice clipă îi oferă viața. Ba chiar a petrecut și câteva zile la mare, alături de Oana Lis.

Oana Lis, marele sprijin al lui Viorel Lis
Trebuie să recunoaștem că Oana Lis este marele sprijin al soțului ei. Aceasta îi este aproape mereu, îl ajută, îl îngrijește și îi ridică mereu moralul. Plină de viață și mereu cu zâmbetul pe buze, Oana Lis are grijă cum poate mai bine de bărbatul căruia i-a jurat iubire veșnică.

”Depinde de zile, una buna și zece rele, așa sunt zilele lui. A fost la mare la noi, încearcă sa se bucure de fiecare zi a vieții chiar dacă uneori îl doare capul. Vorba lui, anii ce sunt peste 70 ani sunt dați de Dumnezeu”, a spus Oana Lis, în exclusivitate pentru Spynews.

Viorel Lis s-a retras din lumina reflectoarelor
Viorel Lis a ales să nu mai ia parte, în ultimele luni, la nicio emisiune tv, iar aparițiile sale publice s-au rărit. Întrebată care este motivul, Oana Lis a explicat pentru Spynews că soțul său a preferat acest lucru pentru a evita să consume energie într-un fel deloc benefic.

”Nu mai apare la tv că e un consum de energie și îi e greu să vorbească mult”, a spus Oana Lis.

Viorel Lis, mesaj pentru toți oamenii care îl apreciază
De asemenea, Viorel Lis știe că oamenii îl apreciază și îl iubesc, astfel că a ținut să le transmită un gând bun tuturor. Fostul edil se declară recunoscător față de toți cei care îl sprijină necontenit și le mulțumește pentru dragostea și afecțiunea de care dau dovadă.

”Viorel le mulțumește tuturor pentru că se gandesc la el și că nu l-au uitat! Ține legatura cu oamenii prin intermediul Facebook-ului meu”, a spus Oana Lis pentru Spynews.