Companii de “alungare a amantei”! Tara unde aceste companii sunt folosite de neveste pentru a salva casnicia

in Curiozitati de

In lumea occidentala, daca un sot isi insala nevasta, aceasta, fie il confrunta direct, fie trece la pasul urmator, fara etape intermediare, si divorteaza. Insa in China, din cauza stigmatului social si a dificultatilor financiare pe care le presupune un divort pentru o sotie parasita, lucrurile nu sunt asa de simple. Femeile moderne chineze apeleaza la companii specializate in alungarea amantei, serviciu pentru care platesc o gramada de bani. Insa investitia merita, dat fiind faptul ca ele reusesc astfel sa isi salveze casnicia.
In China este “la moda” printre oamenii de afaceri si oficialii de rang inalt sa aiba o amanta, ca “emblema” a statutului lor social. Si cum tara este tot mai prospera din punct de vedere economic, serviciile de alungare a amantei au devenit la fel de populare.

In schimbul unor sume de cateva zeci de mii de dolari, companiile de “alungare a amantei” sfatuiesc nevestele inselate cum sa isi consolideze casnicia, folosind in paralel o serie de tehnici de alungare a femeii problematice din mariaj. In timp ce pentru multi dintre voi serviciul acesta suna ca o inselatorie menita sa stoarca bani buni de la nevestele dezamagite in dragoste, ei bine, aflati ca, de fapt, aceste companii sunt foarte bune la ceea ce fac.

Potrivit lui Shu Xin, director al Weiqing International Marriage Hospital Emotion Clinic Group, o companie de alungare a amantelor, spune ca fiecare caz incepe cu o cercetare foarte minutioasa a amantei. O echipa de investigatie va analiza familia amantei, prietenii, educatia ei, jobul si obiceiurile ei zilnice, adunand orice informatie care i-ar putea ajuta la atingerea obiectivului final: alungarea amantei.

“Odata ce am aflat ce tip de amanta e: interesata de bani, dragoste sau sex, compania face un plan “de atac”” – a declarat Shu Xin pentru The New York Times. Apoi, alungatorul de amanta, angajat al companiei, se muta in bloc cu amanta sau se inscrie la sala la care merge amanta, pentru a avea astfel ocazia sa intre in vorba cu ea. Incet, incet, alungatorul de amanta si amanta devin prieteni, eventual amanta ii devine confidenta, indepartandu-se astfel treptat de barbatul insurat. Asta implica de multe ori sa ii gaseasca amantei un alt iubit, sau un alt job departe de amant. Angajatii nu au voie sa aiba relatii intime cu amantele si nici sa foloseasca amenintari sau violenta.

In acelasi timp cu actiunile intreprinse pentru indepartarea amantei, angajatul lucreaza si cu nevasta inselata, instruind-o cum sa devina mai atractiva pentru sotul ei. Kang Na, patronul altei firme de alungare a amantelor, a declarat via New York Times ca femeile chineze cred ca daca isi trateaza barbatul bine, atunci acesta le va iubi mai mult. Insa Kang Na este de parere ca barbatii iubesc uneori oamenii care ii ranesc cel mai mult.

Potrivit lui Kang Na, compania lui reuseste sa rezolve 90% dintre cazuri, insa admite ca accepta doar cazuri care crede ca pot fi rezolvate. Pretul unui caz rezolvat porneste de la 45.000 de dolari, insa se poate ajunge la sume mult mai mari, in functie de cat costa sa te apropii de amanta: inchirierea unui apartament de lux, a unei masini scumpe, etc. De regula, nevestele achita jumatate din suma inainte si jumatate dupa.

Insa serviciul merita toti banii, in conditiile in care multe neveste chineze se pot trezi in strada dupa divort intrucat bunurile si finantele in China se inregistreaza pe numele barbatului. Tot ce le mai ramane de facut dupa salvarea casniciei este sa pastreze cu sfintenie secretul ca au folosit astfel de servicii…