Cine este candidatul PSD la prezidențiale. „Este un partid care are o încredere de 23 la sută şi este normal ca un partid cu o încredere atât de mare să aibă propriul candidat”

in Politic de

Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat de desemnare a candidatului pentru alegerile prezidențiale va avea loc sâmbătă.

Congresul începe la ora 11.00 și va aveal loc la Palatul Parlamentului.

„PSD trebuie să aibă candidat la prezidenţiale pentru că a fost un partid de 23 la sută, ştiu că acum a urcat în sondaje, este un partid care are o încredere de 23 la sută şi este normal ca un partid cu o încredere atât de mare să aibă propriul candidat. Eu vorbesc în numele PSD, dacă ALDE vor să susţină candidatul PSD ne-am bucura foarte mult, dacă vor să aibă propriul candidat este voinţa dumnealor şi o să respectăm acest lucru”, a afirmat, recent, Viorica Dăncilă.

Ea a spus că partidul se pregăteşte pentru strângerea de semnături pentru candidat.

„Vom avea Congresul pe 24 august, să avem un vot în congres pentru candidatul la prezidenţiale. Suntem deja, ne pregătim, ne pregătim pentru strângerea de semnături, suntem foarte bine organizaţi pentru această perioadă”, a mai spus Dăncilă.