Celine Dion, in doliu! S-a stins cea mai draga fiinta din viata sa. Risca sa-si piarda intreaga avere

in Monden de

Celine Dion, in lacrimi! Mama celebrei cantarete canadiene s-a stins din viata, informatia trista fiind confirmata de premierul din Quebec, printr-un mesaj postat pe retelele de socializare. „Marea noastra familie de locuitori ai Quebecului deplange o femeie remarcabila, generoasa si iubitoare care si-a consacrat intreaga viata familiei sale”, a scris Francois Legault, iar reactiile din partea celor care ii urmaresc activitatea in mediul online nu au intarziat sa apara.

Celine Dion, in lacrimi dupa decesul mamei sale. Aceasta i-a indrumat primii pasi in lumea muzicii

„Maman Dion”, asa cum era supranumita in comunitatea francofona din Canada, avea 14 copii, Celine fiind cea mai mica dintre acestia. De altfel, Therese Dion a fost cea care a lansat-o in lumea muzicala pe artista ce avea sa cucereasca intreaga lume, vanzand nu mai putin de 250 de milioane de albume.

Totul a inceput in momentul in care mama sa a luat decizia de a-i trimite o caseta lui Rene Angelil, impresarul si viitorul sot al Celinei, pe cand aceasta avea doar 12 ani. Curios, barbatul a ascultat melodiile si s-a indragostit iremediabil de vocea sa angelica, iar de aici si pana la o cariera demna de un adevarat star al muzicii a mai fost doar un pas.

Celine Dion risca sa-si piarda intreaga avere

De parca pierderea mamei sale nu ar fi o lovitura indeajuns de puternica pentru Celine Dion, indragita artista are parte si de o problema financiara, care i-ar putea afecta atat imaginea, cat si averea impresionanta stransa in trei decenii de cariera.

ICM Partners, firma californiana care a reprezentat-o in ultimii ani ii solicita acum 500 de milioane de dolari, in contul unor datorii mai vechi, potrivit Billboard. Plangerea se refera la un contract semnat de cantareata in 2017, la un an dupa decesul sotului sau, Rene Angelil, care a consiliat-o pe probleme legale si financiare timp de 30 de ani, scrie fanatik.ro