Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Cazul a doi catelusi simpatici abandonati pe strazi. Distribuie si tu aceasta poveste reala

in Diverse de

Se spune ca animalele de companie sunt cei mai sinceri companioni. Caini sau pisici, patrupedele sunt adesea mai devotate decat prietenii pe care ii cunoastem de ani de zile.

Din pacate, din ce in ce mai multe animalute ajung sa fie abandonate pe strazi. Ramase fara un acoperis deasupra capului si un stapan care sa le poarte de grija, patrupedele sunt expuse pericolelor.

Putine sunt cazurile in care animalele abandonate ajung sa fie salvate de oameni cu inima mare. Povestile cu final fericit ale acestor patrupede devin rapid cunoscute in mediul online si sunt apreciate de numerosi internauti.

Doi catei abandonati sunt de nedespartit dupa ce au fost salvati.

Acesta este si cazul a doi catelusi simpatici. Abandonati pe strazi, acestia au fost adoptati de calugarii unui templu budist din China. Te intrebi de ce a castigat atat de multa popularitatea poestea celor doi catei? Ei bine, din momentul in care au fost salvati, patrupezii stau imbratisati. E felul prin care animalutele isi ofera unul altuia protectie.

Salvatorii i-au fotografiat in aceste ipostaze adorabile, iar acum imaginile i-au cucerit pe internauti. Din fericire, ambii catelusi se afla acum pe maini buni si au toate sansele sa creasca intr-un mediu sanatos. Sursa: Protv.ro

Ultimile din

Mergi la SUS