Bunicul Luizei Melencu a fost reținut! Ce a făcut când l-a văzut pe Gheorghe Dincă adus în casa groazei de la Caracal

in ExtraNews
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Bunicul Luizei Melencu a izbucnit în timpul reconstituirii făcute de anchetatori cu Gheorghe Dincă. Bărbatul a încercat să intre în curtea lui Gheorghe Dincă, a început să strige și a fost oprit de jandarmi.

Astăzi, acasă la Gheorghe Dincă, în Caracal, autoritățile au organizat reconstituirea traseului și a evenimentelor petrecute în casa groazei. În apropierea casei presupusului criminal s-au aflat și bunicul și mama Luizei Melencu. În timpul reconstituirii, bunicul Luizei răbufnit! Bărbatul ar fi încercat să pătrundă în curtea lui Gheorghe Dincă. Bunicul Luizei a fost oprit însă de către jandarmi, moment în care a început să strige către forțele de ordine: „Asasini sunteți! Criminali plătiți de stat să nu vă faceți datoria!”.

Gheorghe Dincă a fost dus în această dimineață la casa lui din Caracal, acolo unde polițiștii încearcă să realizeze o reconstituire a faptelor din ziua în care Alexandra Măceșanu a fost răpită. Mâine ancheta va continua iar oamenii legii încearcă să afle și care a fost traseul parcurs de către Gheorghe Dincă în ziua în care Luiza Melencu a fost răpită.

La Dobrosloveni, localitatea în care locuia Alexandra Măceșanu, două femei au fost împiedicate de către jandarmi să ajungă la mașina cu care era transportat Gheorghe Dincă. Apariția presupusului criminal a stârnit reacții printre localnicii aflați la fața locului, care au încercat să-l atace pe bărbat. O femeie a început să strige: „De ce îl apăraţi? Nu se poate aşa ceva!“, în timp ce era oprită de către forțele de ordine să pătrundă în apropierea mașinii în care se afla Gheorghe Dincă.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...