Cum arată Gheorghe Dincă după aproape 2 luni de arest preventiv. Criminalul din Caracal, scos din închisoare pentru reconstituire

in ExtraNews de

Reconstituirea tragediei de la Caracal scoate la iveală noi detalii înfiorătoare despre modul în care Gheorghe Dincă susține că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. În cursul zilei de luni, psihopatul a fost dus chiar în locul din care a luat-o cu mașina la ocazie pe tânăra de 15 ani și pus de oamenii legii să refacă traseul exact pe care l-a parcurs în ziua fatidică.

Inevitabil, au apărut și primele imagini cu monstrul din Caracal, după aproximativ două luni de arest preventiv, iar acestea dezvăluie un amănunt cât se poate de interesant. Judecând după fotografiile date publicității de Antena 3, putem spune chiar că lui Dincă i-a priit perioada petrecută după gratii, mai ales că aspectul neîngrijit de altădată a dispărut cu desăvârșire și, mai mult decât atât, omul care a îngrozit întreaga opinie publică prin faptele sale pare să fi pus și câteva kilograme în plus.

În cele două zile de reconstituiri, Gheorghe Dincă trebuie să le arate anchetatorilor modul în care le-a răpit pe Luiza Melencu, în aprilie, şi pe Alexandra Măceşanu, în iulie, modul în care le-a ucis, după cum susține și, bineînțeles, cum a reușit să scape de cadavrele fetelor.

În altă ordine de idei, operațiunea de reconstituire desfășurată luni la locuința lui Gheorghe Dincă nu a dus lipsă de incidente. Jandarmii s-au văzut nevoiți să intervină pentru ca monstrul din Caracal să nu fie linșat, la propriu de localnicii revoltați.