Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Boureanu a frânt inimi la închisoare, încarcerații regretă că iese: “O dulceață de băiat”

in Monden de

Cristian Boureanu a ieşit astăzi din închisoarea Rahova, unde era închis în arest preventiv, judecătorii plasândul sub control judiciar. Fostul deputat a fost aşteptat la poarta puşcăriei de iubita sa, Laura, care a avut parte de o imensă surpriză.

Chiar înainte ca din incintă să iasă Cristian Boureanu, un alt fost deţinut care era eliberat a ieşit pe poartă, urmând un dialog halucinant. A cesta a întrebat, tare, spre mulţimea de ziarişti: “E doamna Boureanu aici?” Din mulţime i s-a răspuns că da, moment în care omul a spus: “Saru’mana, doamna, aveți un soț scump și dulce.”

După două luni petrecute în spatele gratiilor, Cristian Boureanu a fost plasat sub control judiciar. Astăzi, judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis ca fostul deputat PDL să fie eliberat din arest preventiv.

La ieşirea din penitenciar, Boureanu şi-a îmbrăţişat iubita şi a susţinut că a fost foarte greu în detenţie. El a spus că perioada petrecută în penitenciar reprezintă o experienţă şi le-a mulţumit iubitei, familiei şi avocatului său. “Cel mai greu e să fii departe de familie, să nu fii liber. (…) Nu am niciun fel de declaraţii să vă dau pe dosar, ştiţi că nu am voie.”, le-a spus Boureanu jurnaliştilor.

Boureanu a fost arestat după ce a agresat fizic un poliţist în trafic. El a fost trimis în judecată pentru comiterea a 3 infracţiuni de ultraj.

În același dosar a fost trimisă în judecată și Laura Teodora Dincă, prietena lui lui Cristian Boureanu, acuzată de mărturie mincinoasă.


Ultimile din

Mergi la SUS