Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Baba Vanga, vizitată şi de soţii Ceauşescu. Ce a vorbit prezicătoarea despre români şi despre România

in ExtraNews de

Baba Vanga a fost un adevarat fenomen. 3 din 4 previziuni s-au adeverit, sefi de state si de guverne vizitand-o pentru a le prezice viitorul.

Printre personalitățile care au avut încredere in profețiile Babei Vanga s-au numărat Mihail Gorbaciov si soții Ceaușescu. Prezicatoarea oarba din Bulgaria a vorbit si despre Romania si români, in termeni de lauda, notează teotrandafir.com.

Românii sunt oameni speciali și, cu toate ca Dumnezeu i-a ales pentru o nobila misiune, din nefericire, multi dintre ei nu mai cred și nu vor mai crede în valorile lor naționale. De aceea, dacă acest mesaj – pe care am îndatorirea să-l transmit – le este adus de un străin, va fi mai bine primit de ei decât dacă l-ar primi de la unul de-ai lor.” spunea Baba Vanga acum mai bine de 30 de ani.

In bucuria acestei lumi, în Romania va fi ACELA care a fost promis lumii. Întreaga lume se va bucura de nașterea lui. Dumnezeu il va ocroti dintr-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii săi, pana când va veni ceasul său. Putere de Sus el va avea! Pământul, Apa și Focul il vor ajuta”, mai spunea Vanga despre un Mesia care se afla sau se va naște la noi.

„Odata cu începerea lucrărilor lui în aceasta lume, minciuna va dispărea. Acest lucru se va întâmpla în 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care il va recunoaște va fi poporul sau. Drept răsplata, va aduce acest popor pe înalte culmi ale desăvârșirii. El nu va calări un cal real, ci unul de fier pe care singur îl va mânui”, spunea Vanga.

Sursa: infoalert.ro

Ultimile din

Mergi la SUS