Aviz persoanelor care circula cu taxiul! A reusit sa impuna unui client un tarif SOC: aproape 10 lei/km.

in Diverse de

Un taximetrist din Piatra- Neamt a reusit sa impuna unui client un tarif SOC: aproape 10 lei/km.

Asta sustine o femeie care a platit 10 lei pentru 1,4 km la cererea taximetristului care afirma ea, nu a pornit nici aparatul de taxat si a i-a cerut suma respectiva ca sa se invete minte si alta data sa spuna unde merge, pentru ca lui i s-a parut prea scurta cursa de la Hotel Central la Mall-ul din Precista, spune femeia care a fotografiat si masina.

”Aviz persoanelor care doriti sa circulati cu acest taxiu…Soferul este de o nesimtire foarte mare…pt o cursa de la Hotel central pana la Mall imi ia 10 lei..tin sa mentionez ca nu a pornit ceasul si imi mai si spune ca nu am avut bunul simt sa il intreb daca vrea sa ma duca…pardon pt ce este taximetrist???Sa isi faca meseria daca nu sa merga sa stea acasa…mai nou trebuie sa cerem voie daca ne putem urca in taxiu”, spune femeia.

Nu dorim sa generalizam si evident ca cei mai muti taximetristi sunt de buna credinta, insa este de ajuns unul care sa faca o ”istorie” cum este cea de fata, pentru ca oamenii sa-i bage pe toti in aceeasi oala. Gestul la care s-a pretat este cu ata mai revoltator pentru ca el si-a permis sa faca asta cu o femeie. Daca in locul ei ar fi fost un barbat, in mod sigur, taximetristul nu ar mai fi avut acelasi tupeu.