Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

ATENȚIE! Nu consumați produsul:”Cămara Noastră Suc de mere și sfeclă, 2L” produs de SC Mărul Argintiu SRL, care a fost retras miercuri de la comercializare de Lidl

in ExtraNews/Sanatate
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Produsul “Cămara Noastră Suc de Mere și sfeclă roșie, 2L” a fost retras de Lidl de la comercializare după ce într-o probă s-a depistat toxină Patulină. Lidl România a reacționat imediat și a scos produsul de la vânzare, din motive ce țin de siguranța consumatorului, precizează Lidl.
Miercuri, retailerul Lidl a postat pe site, o informare în atenția consumatorilor cu privire la rechemarea și returnarea produsului „Cămara Noastră Suc de mere și sfeclă roșie, 2L.
În postarea de pe site-ul Lidl se arată:”Producătorul român SC Mărul Argintiu SRL recheamă preventiv produsul Cămara Noastră Suc de mere și sfeclă roșie, 2L, cu data de valabilitate 24 ianuarie 2019. În cadrul verificărilor interne, într-o probă a fost depistată toxină Patulină. Patulina poate avea efecte toxice asupra organismului uman. Întrucât nu poate fi exclus vreun risc asupra sănătății, clienții sunt rugați insistent să țină cont de această rechemare și să nu consume produsul în cauză”.
Produsul menționat, care are data de valabilitate 24.01.2019, poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produsului va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.
Producătorul SC Mărul Argintiu SRL își cere scuze față de persoanele afectate pentru neplăcerile create și arată în comunicarea făcută că alte produse ale producătorului SC Mărul Argintiu SRL, nu sunt afectate de această rechemare.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS