Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Anunț de ultimă oră de la CNAS! Alti bani, alta distractie! Guvernul anunta schimbarea cardurilor de sanatate!

in ExtraNews/Sanatate de

u toate că unii români nici măcar nu şi-au ridicat vechile carduri de sănătate, iar alţii nu le-au validat – anul acesta vor primi altele. Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a anunţat că va tipări carduri noi, deoarece unele documente vor expira.

„ROMÂNII DEŢIN PESTE 14 MILIOANE DE CARDURI DE SĂNĂTATE, DINTRE CARE APROAPE DOUĂ MILIOANE NU AU FOST ÎNCĂ ACTIVATE DE TITULARI”- POTRIVIT CASEI NAŢIONALE DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE.

Cardul de sănătate se schimbă în acest an

Cardurile de sănătate au fost tipărite în contul caselor de asigurări de sănătate la care fiecare român a fost înscris/declarat şi/sau cu care se află în contract medicul de familie al fiecăruia.

„În vederea intrării în posesia cardului de sănătate trebuie să vă adresaţi casei de asigurări de sănătate la care aţi fost sau sunteţi înscris, respectiv, declarat de către angajatorul dumneavoastră.

Dacă sunteţi salariat, solicitaţi angajatorului informaţii privind casa de asigurări de sănătate la care v-a declarat, de la data intrării în vigoare a declaraţiei 112″, se arată într-o informare a CNAS

Ultimile din

Mergi la SUS