Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ana Maria avea 21 de ani, permis de 5 luni şi a murit conducând cu viteză, în Cluj. In maşină cu mama ei, 41 de ani, şi fratele de 10 ani.

in ExtraNews
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Ana Maria avea 21 de ani, permis de 5 luni şi a murit conducând cu viteză, în Cluj. Mama şi fratele fetei erau cu ea în maşină când a intrat pe contrsens, într-o dubă.

O tânără de 21 de ani a murit într-un dramatic accident de circulație produs între localitățile Plăiești și Bădeni, comuna Moldovenești, în Cluj. Ana Maria avea 21 de ani și a intrat cu mașina direct într-o dubă.

„Conform primelor cercetari, o conducatoare auto de 21 de ani din localitatea Plaiesti a condus un autoturism pe DC 82, pe raza localitatii Badeni, iar pe fondul vitezei neadaptate la carosabilul umed a patruns pe sensul opus, unde a intrat in coliziune cu o autoutilitara condusa de un barbat de 35 ani din localitatea Ludus, județul Mureș.”, a informat IPJ Cluj.

Ana Maria era în maşină cu mama ei, 41 de ani, şi fratele de 10 ani. Şoferiţa, care avea permis doar din luna mai, a rămas încarcerată şi a murit în ambulanţă, imediat după ce pompierii au scos-o dintre fiarele maşinii. Mama şi fratele ei au fost şi ei grav răniţi şi au ajuns la spital.

Sursa: Observator.tv


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS