Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Vesti triste despre Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu la o săptămână de cand s-a stins Mihai Constantinescu

in Monden de

Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu, trece printr momente foarte grele. Femeia a sperat până în ultimul moment că soțul ei va putea să scape cu bine după problemele pe care le-a avut, dar, din păcate, nu a fost așa. Îndrăgitul cântăreț s-a stins din viață la final de octombrie, lâsând un gol imens în sufletul ei și al tuturor celor care l-au iubit.

Simona Secrier, devastată de durere după moartea lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a fost înmormântat în ultima zi a lunii octombrie, însă Simona Secrier nu își poate reveni nici acum din șoc. Chiar dacă a trecut aproape o săptămână de la moartea acestuia, văduva sa plânge fără încetare și și-a pierdut și pofta de mâncare. Un apropiat al său a explicat prin ce trece aceasta în aceste zile.

„Nu își revine, stă și plânge fără încetare. Are noroc că este vizitată, zi de zi cred, de nașa ei și a lui Mihai Constantinescu, ea o mai consolează, încearcă să îi ridice moralul. Are grijă să o oblige să mănânce, trebuie convinsă pentru fiecare înghițitură. L-a iubit atât de mult încât în ultimele luni, cât a fost în comă și avea momente în care își revenea, se agăța de orice speranță, nici nu îndrăznera să se gândească la deznodământul acela”, a dezvăluit un apropiat de-al văduvei lui Mihai Constantinescu, potrivit wowbiz.ro.

Ultimile din

Mergi la SUS