Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ambulanța Neagră. Amendă usturătoare pentru Antena 1, pentru minciunile spuse la TV

in ExtraNews
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

În septembrie 2016 postul Antena 1 a difuzat mai multe știri și emisiuni la Acces Direct în care s-a dezbătut subiectul Ambulanța Neagră prin care lăsa să se înțeleagă faptul că aceasta răpește copii. Ieri, CNA a decis amendarea postului Antena 1 cu 30,000 de lei pentru minciunile spuse, potrivit paginademedia.ro.

Ambulanța negară sau Ambulanța morții, cum a fost denumită ea, există și aparține Centrului Medical de Diagnostic, Tratament Ambulatoriu și Medicină Preventivă București.

„În primul rând că ambulanța este albastră, nu neagră. Este inscripționată și se află în parcul nostru auto. Se află în legătură cu SMURD și Serviciul de Ambulanță și poate interveni în caz de calamități. Avem 20 de ambulanțe în flotă, dintre care două sunt închise la culoare.

Sunt acelea care s-au aflat și în escorta demnitarilor, iar cea cu indicativul 005 a fost în coloana președinților de stat. Acum, îi deservesc pe cei 85.000 de pacienți pe care-i avem ”, a declarat, pentru Click!, Șerban Rădulescu directorul centrului.

Știre Antena 1: „În imaginile surprinse se poate observa o maşină de culoare neagră, pe care scrie SERVICIU DE AMBULANŢĂ.

Dar știm cu toţii că pe ambulanţele spitalelor apare numărul de telefon la care să apelezi în caz de urgenţă, 112 sau numărul de telefon al clinicilor particulare de care apartine mașina respectivă. Ei bine, pe acest vehicul negru apărea doar numărul 005, care nu poate fi apelat.

Pe lângă fotografii, a mai apărut şi un filmuleț cu aceeaşi salvare NEAGRĂ. În imagini se poate vedea cum ambulanţa staţiona şi era cu semnalele luminoase pornite. Întrebarea este: ce se petrece în realitate în această ambulanţă? Să fie adevărat ce spun internauții. Sau să fie doar o glumă proastă?”

Titluri afișate pe ecran au fost:
“Avem dovada! Ambulanta neagra exista!”
“Aparitie suspecta in creierii noptii! Unde e masina?”


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS