Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Acum doua saptamani a prezis ca va fi un cutremur in Romania şi s-a adeverit. Maria Ghiorghiu o nouă previziune. Trebuie să ne pregătim, ne așteaptă un mare pericol! Doliu național în România: „Cineva învelit cu o pânză bej.”

in Curiozitati de

Într-un text publicat pe blogul ei, acolo unde face majoritatea predicțiilor, faimoasa prezicătoare Maria Ghiorghiu a anunțat că în noua sa viziune, i s-a arătat că ne paște un pericol iminent.

Maria Ghiorghiu este celebra prezicătoare ale cărei predicții s-au adeverit, de la cele mai mici, până la cele mai mari. În dimineața zilei de ieri, aceasta a avut o nouă viziune și ce i s-a arătat este de-a dreptul șocant.

„Dragii mei, în această dimineață, o lumină albă și strălucitoare m-a trezit și astfel am în fața ochilor închiși, chiar lângă căpătâiul meu, un pat adânc din lemn, un pat fără de saltea pe care se află ceva sau cineva învelit cu o pânză bej, la căpătâiul căruia, tot în pat, dar sprijinită de tăblie, se află harta României. În fața horții României, tot în pat, la baza hărții, ardea cu flacără vie o lumânare- una singură. M-a cutremurat această viziune, deoarece acel pat era ca o cutie (sicriu) din lemn fără capac,” a scris pe propriul blog Maria Ghiorghiu.

Mai mult decât atât, prezicătoarea susține că i-a fost transmis un mesaj, din care reieșea faptul că în România se va întâmpla ceva atât de grav, încât cu toții suntem în pericol. „Dragii mei, ce urmează a se întâmpla în România, atât de grav, eu nu știu a vă spune. Ceea ce știu, dragilor, este faptul că, dacă vom avea credință, npdejde și dragoste în Prea Sfânta Treime și-n Maica Domnului, vom fi ocrotiți și ocoliți de toate suferințele și de toate necazurile. Să nu ne îndoim de acest lucru niciodată, dragilor. Să fim buni, să fim milostivi și cu inima bună și smerită, cu sufletul plin de lumina Învierii lui Hristos și nu avem a ce ne teme,” i-a sfătuit prezicătoarea pe români.

A prezis apariția CORONAVIRUSULUI!

Mai mult decât atât, în anul 2017 aceasta a prezis apariția în viitor a unui virus mortal care va afecta populația, în măsura în care o face acest Coronavirus la nivelul Chinei și, din ce în ce mai mult, în țările din preajma Republicii . Prezicătoara Maria Ghiorghiu a devenit cunoscută deoarece a prezis două mari necazuri la nivel național: incendiul din Colectiv și accidentul din Apuseni.


Ultimile din

CULTURA ZMEURULUI

Zmeurul este un semiarbust valoros care creste spontan in tara noastra dar
Mergi la SUS