Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Acesta este porumbul pe care-l mananca turistii pe litoral! Pregatit intr-o chiuvetă mizerabilă, fix lângă toaletă

in Diverse de

Acesta este porumbul pe care-l mananca turistii pe litoral! Da! Vedeti bine!

Într-o chiuvetă mizerabilă, fix lângă toaletă: așa este spălat porumbul care mai apoi ajunge la tonetele din stațiunea Mamaia, sau la vânzătorii ambulanți.

Acești tineri au fost prinși de inspectorii OPC în timp ce depănușeau de zor știuleții, într-un spațiu din incinta Teatrului de Vară.

Pe jos, printre mopuri și încălțări abandonate, zeci de kilograme de porumb erau curățate și pregătite pentru a ajunge la clienți. Muncitorii nu au forme legale de muncă, dar au lecția învățată.

Revoltator este si faptul ca de serviciile insalubre ale acestor indiviizi se foloseste si o autoservire renumita din Mamaia. Patronii nu par sa aiba vreo remuscare ca-si servesc clientii cu porumb curatat pe ciment, printre gunoaie.

-Dumneavoastra curatati porumbul aici ? Da. Sunteti angajat? Astazi e prima mea zi. Pentru cine curatati porumb aici? Aici la autoservirea BIIIP. Porumbul asta urmeaza sa mearga la fiert la dansii, da? Presupun ca da, va dati seama, din moment ce l-am curatat….

Odata ajuns la vanzare, porumbul fiert sau copt este deliciu pentru turisti. Se infrupta cu pofta din el pe plaja ori pe faleza si nu se gandesc nicio clipa ca se pot imbolnavi. O bucata se vinde cu 4-5 lei, in functie de zona

Imaginile au fost filmate de comisarii de la protectia consumatorului, intr-un control fulger in zona teatrului de vara din Constanta. Sursa: Stirilekanald.ro

https://www.facebook.com/StirileKanalD/videos/1298971933559045/

Ultimile din

Mergi la SUS