3 lucruri despre care nu ai voie sa vorbesti pe Facebook pentru ca vei fi blocat

in ExtraNews de

Pe facebook sunt 3 lucruri despre care nu ai voie sa vorbesti pt ca vei fi blocat sau ti se retrag materialele ca nu cumva sa deschizi ochii si altora .

..si anume de:


1.Psd pt ca este partidul care conduce si trebuie sa-ti bage pumnul rapid in gura pt ca el sa continue politica de globalizare adica de distrugere a Romaniei demarata de Soros.
2.De ciori…pt ca ele ataca in stoluri si cred ca pamantul Romaniei este al lor si sunt cele mai protejate vietuitoare de pe fata pamantului.
3.De religii (in special cea musulmana) pt ca vin credinciosii cu creierele spalate sa-ti tina lectii de umanitate ,sau ca toti suntem creatia lui d-zeu,uitand ca de fapt cei mai mari criminali sunt chiar ei insusi.In primul rand pt ca ucid spiritul si apoi pt faptul ca cele mai multe razboaie au pornit tocmai de la aceste dogme.

In rest poti sa vorbesti orice pe FB…pe romani poti sa-i insulti cat vrei,poti sa arati orice materiale doresti chiar si mincinoase ca nimeni nu se sinchiseste oricum.Putem fi facuti albie de porci ,chiar sa reclami oricum nu se vor lua masuri..