Zodiac Chinezesc de weekend. Zodiile care vor avea parte de noroc în perioada 12-14 iulie

in Diverse de

Potrivit zodiacului chinezesc de weekend, în perioada 12-14 iulie 2019 va veni norocul pentru mulți nativi. Vor avea parte de tot ce își doresc și se vor redresa în special cei care nu au avut o perspectivă bună în ultima vreme. Se anunță trei zile extrem de favorabile în special pentru zodiile Maimuță și Tigru.

Zodiac chinezesc de weekend – 12-14 iulie 2019
Weekend-ul este unul extrem de plin în special pentru Maimuțe și Tigri. Vor avea parte de tot felul de experiențe inedite și vor profita din plin de fiecare oportunitate. Pentru alte zodii zilele de sâmbătă și duminică vor fi bune din punct de vedere financiar, în timp ce pentru altele va fi o perioadă favorabilă iubirii.

Dragon
Nativii Dragon sunt receptivi la dorințele celorlalți și vor face o serie de alegeri importante. Au în față momente extraordinare din toate punctele de vedere.

Șarpe
Șerpii sunt pregătiți pentru un sfârșit de săptămână plin de evenimente. Sunt solicitați din toate părțile pentru că ei sunt sufletul petrecerii.

Maimuță
Maimuțele au parte de un weekend norocos. Le ies toate planurile și nici măcar nu se strofoacă foarte tare. Au de gând să călătorească undeva alături de persoana iubită.

Tigru
Nativii Tigru sunt și ei norocoși în acest sfârșit de săptămână. Au parte de tot felul de telefoane pozitive, în sensul că li se aprobă o serie de solicitări legate de proiecte avantajoase financiar.

Mistreț
Nativii Mistreț sunt destul de agitați zilele următoare. Nu sunt tocmai în apele lor și preferă să stea deoparte o perioadă. Au de făcut tot felul de concesii și nu e tocmai măgulitor.

Câine
Nativii Câine sunt predispuși la discuții în contradictoriu. Fac ce fac și ajung în gura lupului. Vor avea parte de momente tensionate din toate punctele de vedere.

Oaie
Acești nativi trec de sfârșitul de săptămână cu bine. Vor petrece până în zori și se vor simți de minune.

Cal
Caii din zodiacul chinezesc sunt puși pe șotii. Îi vor surprinde pozitiv pe apropiați, fie că sunt rude sau prieteni.

Cocoș
Nativii Cocoș au de făcut câteva drumuri sâmbătă, dar duminică au toată ziua la dispoziție pentru a face ce le taie capul.

Iepure
Iepurii sunt extrem de bine ancorați în realitate în ultima vreme, iar în acest weekend vor lua o decizie fundamentală.

Șobolan
Șobolanii sunt gata de atac și pornesc în aventura vieții lor. Răsare soarele și pe strada lor, într-un final.

Bivol
Cât despre Bivoli, aceștia se ceartă cu persoana iubită și au toate șansele să petreacă weekend-ul singuri.