Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

ZECI DE REFUGIAȚI ARABI ȘI-AU IMPROVIZAT CORTURI LA MARGINEA TIMIȘOAREI! FĂRĂ TOALETE, GĂTESC LA FOC DESCHIS: ”INGLIȘ NO, ROMANIA NO”

in ExtraNews de

Zeci de migranți sirieni și irakieni au ridicat o tabără ilegală în spatele secției 5 Poliție din Timișoara, la nici două sute de metri de centrul de refugiați, în liziera din spatele magazinului Auchan de pe Calea Aradului. Se frigea într-o tigaie ficat de pui în timp ce copiii așteptau pe cartoanele luate de la hipermarket și transformate în covoare, scrie jurnalistul Dragoș Boța de la  Pressalert. Integral la Pressalert.ro.

Vezi AICI cum activiștii Cătălin Berenghi și Călin Marincuș discută cu un medic egiptean care are și cetățenie română și care se ocupă cu adusul refugiaților în România.

Vineri, polițiștii de la Secția 5 au intervenit, solicitanții de azil fiind conduși la Centrul de Refugiați din Timișoara, însă nu au fost primiți, fiind îndrumați să se întoarcă în centrele din care au venit, pentru că locurile sunt ocupate. Oamenii legii spun că refugiații nu vor să plece din Timișoara pentru că speră că vor reuși să treacă ilegal granița în Ungaria, iar mai apoi să ajungă în vestul Europei.

Ultimile din

Mergi la SUS