Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

VIDEO! POVESTEA reținerii și eliberării tânărului violent din BMW. A doua înregistrare a scandalului rutier!

in ExtraNews

Postat de un prieten al şoferului din BMW pe grupurile de Facebook Radar Oficial, filmul include o parte care nu a fost inclusă în filmarea care a făcut înconjurul ţării.

Iar aceasta confirmă ceea ce şi ancheta Parchetului şi Poliţiei a scos la iveală şi anume că şoferul de 18 ani a reacţionat violent după ce a fost provocat.

Astfel, pe imagini se poate vedea cum Alexandru Pătrăşcanu vorbeşte la persoana a doua plural cu conducătorul auto şi soţia acestuia din Renault Clio, însă aceştia ţipă la el, îl ameninţă şi folosesc expresii obscene.

La un moment dat, şoferul de 67 de ani iese din maşină, imaginea pică, dar rămâne sunetul, acesta putând fi momentul în care celălalt conducător auto ar fi lovit cu picioarele.Iată o parte a dialogului încins şofer BMW – şofer Clio/nevastă:

Uitaţi ce mi-aţi făcut! Staţi aşa, fără semnalizare!? Fără semnalizare, fără nimic?

A semnalizat?

Când aţi semnalizat?

A semnalizat. Vrei să te bat?

Da, bateţi-mă.

Vrei să te bat? Du-te-n p… mea de aici. A semnalizat!

Cine a semnalizat?

De ce ai intrat în mine?

De ce nu ai semnalizat?

Pleacă de aici să nu te bat.

Pe lângă lipsa antecedentelor penale și iminenta împăcare cu victimele, lucruri care au contat în punerea sa în libertate, cercetările efectuate de IPJ și Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani au scos la iveală că ieșirea violentă a începătorului ar fi survenit unei șicanări în trafic.
Șoferul de 18 ani din BMW și cel de 67 de ani din Renault ar fi avut mai întâi o dispută în timp ce se aflau la volan, care a continuat cu un accident ușor și s-a terminat cu un scandal apărut la toate marile televiziuni, agenții de știri și ziare naționale din România.
La Poliție s-au analizat inclusiv hainele agresorului și s-a constatat că aveau urme de tălpi, care ar fi aparținut celuilalt conducător auto.
Astfel, între cei doi șoferi ar mai fi avut loc o confruntare, care nu ar fi fost însă filmată, iar tânărul ar fi reacționat.

Mai rămâne cu o faptă din trei
Alexandru Pătrășcanu a fost ridicat de polițiști de la locul faptei și audiat ore bune sâmbătă, pe parcursul cercetărilor având o atitudine spășită.
Seara a fost reținut, iar a doua zi le-ar fi spus oamenilor legii că, deși aflat pentru prima oară într-o asemenea postură, a reușit totuși să doarmă.
Tatăl tânărului, despre care unii martori susțin că băiatul l-a sunat imediat după ieșirea sa violentă, s-a mișcat foarte repede. L-a contactat pe avocatul Bogdan Petrovici, care a declanșat în viteză procedurile de împăcare cu familia din Renault Clio, astfel încât, din cele trei infracțiuni pentru care fusese reținut, distrugere, lovire și tulburarea liniștii și ordinii publice, mai rămăsese practic ultima. Ori mii de botoșăneni sunt amendați pentru această din urmă faptă, arestul pentru așa ceva fiind aproape imposibil după modificarea Codului Penal.

Vis pe patru roți
Dincolo de toate acestea, activitatea lui Alexandru Pătrășcanu pe Facebook este definitorie pentru o bună parte a generației din care face parte și a cărei țeluri se opresc la un BMW second-hand, distracții și altele asemenea. Contul său este plin de imagini cu BMW, cu postări din mașina pe care o conduce, nelipsind nici poze cu sticle de Voronskaya și filmări efectuate în timp ce mașina se afla în deplasare.
”N-am lucrat și nu lucrez, îmi trăiesc viatza la maxim”, specifică Alexandru Pătrășcanu la secțiunea ”lucrează la” din Facebook, la studii apărând Grupul Școlar Ștefan cel Mare și Sfânt Vorona și LPS Botoșani.
Într-o mulțime de poze și filmări apare alături de un prieten care ascultă Florin Salam și Nicolae Guță.

Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗
Mergi la SUS