VIDEO De ce trebuie să mergi la vot – videoclip amuzant realizat de un grup de tineri din Oradea

in Diverse/ExtraNews de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Un videoclip amuzant realizat cu scopul de a-i îndemna să meargă la vot pe cei nehotărâţi a fost realizat de un grup de tineri din Oradea. „De ce trebuie să mergi la vot” – acesta este mesajul clipului.

Clipul prezintă povestea unui tânăr care se duce la frizerie să se tundă, dar nu ştie ce frizură să aleagă. El îl lasă pe frizer să aleagă în locul său, pe motiv că „Ce iese iese, oricum e totuna pentru mine”.

Este tuns, dar frizura este un dezastru, tânărul se enervează, dar răspunsul primit este: „păi m-ai lăsat să aleg eu în locul tău, ce să-ţi fac?”.

La rândul său, şi frizerul devine nervos: „Vouă nu vă convine nimica, dacă nu aveţi responsabilitate şi nu vă asumaţi nimica, să nu mai aveţi pretenţii după-aia”.

„Cred că trebuia să aleg eu până la urmă”, e concluzia tânărului rămas cu freza stranie, după ce s-a ridicat să plece. La uşă însă, frizerul îl opreşte şi îi cere să-i achite 200 de lei.

De ce trebuie să mergi la vot…#euvotez #26mai❗️❗️❗️

Publicată de Elite Barbers' Gang pe Marţi, 21 mai 2019

DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...