Vezi care este trăsătura ta cea mai importantă! Alege Mandala care iti place cel mai mult.

in Diverse de

andala reprezintă un simbol și un ritual din religiile Indiei, care reprezintă Universul. În opinia lui Carl Jung, acest semn este o reprezentare grafică a sinelui. Alege Mandala preferată și vezi ce spune asta despre tine.

Înainte să începi exercițiul, închide ochii și respiră adânc de trei ori. Deschide, apoi, ochii și uită-te la imaginile de mai jos. Alege Mandala care simți că se potrivește personalității tale, apoi vezi ce spune asta despre tine.

Te definește compasiunea!
Dacă ai ales acest simbol, ești o persoană bună și mereu atentă la nevoile celorlalți, însă nu vrei să arăți asta. Îți este teamă să nu fii rănită și ai ridicat în jurul tău ziduri care sunt greu de trecut. Ești foarte selectivă când vine vorba de cercul tău restrâns de prieteni, dar ajuți pe toată lumea, indiferent de relația dintre voi. Deși pari foarte rațională, îți place să visezi cu ochii deschiși și speri la o lume ideală. Ar trebui să vorbești mai deschis despre ce simți, s-ar putea ca oamenii chiar să te înțeleagă.

Te definește blândețea!
Ești genul de om care înseninează orice zi posomorâtă! Vorbești deschis despre ce simți și nu ești niciodată suspicioasă când vine vorba de ceilalți oameni. Ai impresia că toți sunt la fel de sinceri ca tine, iar asta s-ar putea să te coste câteva nopți înlăcrimate. Din fericire, treci ușor peste astfel de dezamăgiri, chiar dacă pari o fire sensibilă și vulnerabilă. Ești foarte puternică, dar nu îți pui forța decât în slujba binelui. Nu uita niciodată cât ești de valoroasă și ține cont că poți muta munții din loc, dacă îți propui asta.

Te definește creativitatea!
Ești o rebelă dornică de aventuri și de experiențe interesante! Vrei să cunoști lumea, să afli poveștile oamenilor și să descoperi cele mai ascunse secrete. Ești plină de resurse și nu există situație din care să nu poți ieși cu bine. Dacă ai ales acest simbol, ar fi bine să intri în contact cu latura ta creativă. Apucă-te de scris, de dans, de cântat! Ai un talent ascuns, rămâne doar să îl descoperi!

Te definește ambiția!
Pe orice poziție te-ai afla, cauți să ajungi mereu mai sus! Ești foarte rațională și foarte rar se întâmplă ca sentimentele să îți întunece judecata. Te implici în tot ce faci și ai întotdeauna grijă să faci totul perfect. Este momentul să devii mai conștientă de calitățile tale și să ceri viața pe care ți-o dorești. Ai plantat semințele acum multă vreme și ești îndreptățită să culegi roadele.

Te definește dragostea de oameni!
Ai renunța la fericirea ta într-o secundă pentru a pune un zâmbet pe fața altora. În spatele acestui altruism se ascunde, însă, o teamă de tine! Nu cauți prea adânc în sufletul tău, pentru că îți este teamă de ce ai putea găsi acolo, așa că preferi să îți petreci viața mulțumindu-i pe ceilalți. Este momentul să privești în sufletul tău, pentru că vei găsi doar lucruri frumoase. Înainte să îi iubești pe ceilalți, este important să înveți să te iubești pe tine.

Te definește curajul!
Nu există momente în care simți că ai vrea să predai armele! Nu renunți ușor, pentru că ești conștientă de calitățile tale și știi că nimic nu îți poate sta în cale. În plus, îți pui forța extraordinară și în protejarea celor din jurul tău. Învață să fii mai selectivă cu lucrurile care merită energia ta și nu te băga în lupte care nu te duc nicăieri. Trebuie să îți asculți întotdeauna intuiția, pentru că nu te înșeli niciodată!